Το Paradox Museum επισκέπτεται τη Μαρίνα Αγίας Νάπας

Από τις 5 Αυγούστου η μαγεία του... παράδοξου ξεδιπλώνεται και δίπλα στη θάλασσα

Screenshot 3 Μαρίνα Αγίας Νάπας

Η Μαρίνα Αγίας Νάπας, ο δημοφιλής προορισμός ψυχαγωγίας που κατά καιρούς διοργανώνει και διάφορες εκδηλώσεις ή δρώμενα που χαρακτηρίζονται από την υψηλή ποιότητα που είναι πλέον σήμα κατατεθέν της, θα φιλοξενήσει το Paradox Museum Pop-Up Experience Booth. Από τις 5 Αυγούστου έως και τις 22 Σεπτεμβρίου, η pop-up εγκατάσταση θα τραβήξει τα βλέμματα και θα κάνει, μάλιστα, τους επισκέπτες της Μαρίνας να μην πιστεύουν στα μάτια τους.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια πρώτη γεύση από τη μαγεία του παράδοξου εντελώς δωρεάν, μέσα από οκτώ… παράδοξα εκθέματα του μουσείου που παίζουν με το μυαλό μικρών και μεγάλων. Όλοι οι επισκέπτες θα γνωρίσουν τον συναρπαστικό κόσμο των οπτικών ψευδαισθήσεων, για τον οποίο φημίζεται το Paradox Museum της Λεμεσού, μετατρέποντας μια βόλτα στη Μαρίνα Αγίας Νάπας σε μια συναρπαστική και πρωτόγνωρη εμπειρία που αψηφά τους κανόνες της πραγματικότητας.

Η είσοδος στο Paradox Museum Pop-Up Experience Booth θα είναι ελεύθερη για όλη τη διάρκεια της λειτουργίας του (05/08/2024 – 22/09/2024) και εσείς έχετε τώρα ακόμα έναν λόγο για να βάλετε στο πρόγραμμά σας μια καλοκαιρινή επίσκεψη στη Μαρίνα Αγίας Νάπας.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τη Μαρίνα Αγίας Νάπας εδώ και για το Paradox Museum εδώ.

ANM x Paradox Museum Μαρίνα Αγίας Νάπας