Τσέχοι τουρίστες επισκέφθηκαν την Αγία Νάπα 35 φορές!

Ανακηρύχθηκαν «Πρέσβεις Τουρισμού» της Αγίας Νάπας

E28D8976 55A0 4050 8321 14673D9F53D1 exclusive

Tσέχοι τουρίστες ήρθαν στην Αγία Νάπα 35 φορές και ανακηρύχθηκαν από τον Δήμο σε «Πρέσβεις του Τουρισμού» της Αγίας Νάπας

Με αφορμή τις 35 επισκέψεις τους στην Αγία Νάπα η Τοπική Αρχή ανακήρυξε τους Τσέχους Τουρίστες Vaclav Egersdorf και Alena Egersdorfova σε «Πρέσβεις του Τουρισμού».
Η τελετή ανακήρυξής τους πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Μέγαρο όπου το έμβλημα του «Πρέσβη του Τουρισμού» μαζί με την αναμνηστική πλακέτα απένειμε εκ μέρους του Δημάρχου κ. Χρίστου Ζαννέττου η Πολιτιστική Λειτουργός του Δήμου Αγίας Νάπας κυρία Μαρία Τοφινή.

Η κυρία Τοφινή αφού ευχαρίστησε το ζεύγος για τις πολλαπλές επισκέψεις του, ανέφερε ότι η ανώτατη διάκριση του Δήμου τους ανήκει επάξια γιατί όχι μόνο αποδεικνύεται έμπρακτα η μεγάλη αγάπη που τρέφουν για την Αγία Νάπα αλλά και για το γεγονός ότι πρεσβεύουν και προβάλλουν το τουριστικό της προϊόν στο εξωτερικό με το πιο πειστικό τρόπο.

«Από σήμερα δεν θεωρείστε απλά επισκέπτες αλλά δημότες της Αγίας Νάπας» είπε καταλήγοντας η Πολιτιστική Λειτουργός του Δήμου κυρία Μαρία Τοφινή Τσαντίλα.