“Βούλιαξε από κόσμο η Αγία Νάπα” (ΒΙΝΤΕΟ+ΕΙΚΟΝΕΣ)

©Δήμος Αγίας Νάπας

«Βούλιαξε» και φέτος η Αγία Νάπα από τους χιλιάδες επισκέπτες που ήρθαν για τις διακοπές του Πάσχα, προκειμένου να ζήσουν από κοντά τα ήθη και έθιμα που αναβιώνουν με μοναδικό τρόπο και την κάνουν ξεχωριστή σε όλη την Κύπρο, αναφέρει σε σημερινή του ευχαριστήρια ανακοίνωση ο Δήμαρχος Γιάννης Καρούσος και ο Δήμος Αγίας Νάπας.

©Δήμος Αγίας Νάπας

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι επισκέπτες από κάθε γωνιά της Κύπρου ξεκινώντας από το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής, στην περιφορά του επιταφίου και μετέπειτα το Μεγάλο Σάββατο για το άκουσμα του Καλού Λόγου όπου αναγνώστηκε το Ευαγγέλιο της Αναστάσεως και εψάλει το «Χριστός Ανέστη» καθώς και στις εκδηλώσεις την Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα, οι οποίες στέφθηκαν με πολύ μεγάλη επιτυχία, δημιούργησαν στην Κεντρική Πλατεία του Μοναστηριού μια απίστευτη λαοθάλασσα.

©Δήμος Αγίας Νάπας

Ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Καρούσος και τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Νάπας εξέφρασαν μέσω της ανακοίνωσης δημόσια τις εγκάρδιες τους ευχαριστίες, σε όλους όσοι παρέστησαν και τίμησαν με την παρουσία τους την Αγία Νάπα.

Δείτε βίντεο από τις πασχαλινές εκδηλώσεις και τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας στην Αγία Νάπα:

Famagusta.News