Υποδέχθηκαν τον αδελφοποιημένο Δήμο Πωγωνίου στην Αγία Νάπα

Υπογράφηκε το πρωτόκολλο για τη Β' Φάση αδελφοποίησης

434133789 934422625360959 4994956096297503254 n exclusive, Αδελφοποίηση

Στο Πολιτιστικό Κέντρο «Γιώργος Σεφέρης» υποδέχθηκε το Σάββατο 23 Μαρτίου ο Δήμος Αγίας Νάπας την αντιπροσωπεία από το Δήμο Πωγωνίου, επικεφαλής της οποίας είναι ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Καψάλης, η οποία βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Αγία Νάπα για τους εορτασμούς της Εθνικής Παλιγγενεσίας και για την υπογραφή του πρωτοκόλλου της Β΄ Φάσης αδελφοποίησης μεταξύ των δύο Δήμων.

Η αντιπροσωπεία ενημερώθηκε για τον Δήμο, την ιστορία και την αναμόρφωση της πόλης τα τελευταία χρόνια και τους ενημέρωσε για την επικείμενη μεταρρύθμιση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Από πλευράς του ο Δήμαρχος Πωγωνίου εξέφρασε την ιδιαίτερη χαρά του που βρίσκεται στην Αγία Νάπα και τους δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το χώρο όπου πολέμησε ο Χατζημιχάλης Νταλιάνης στην Κύπρο, ο οποίος όπως επισήμανε είναι ο άνθρωπος που ένωσε τις δύο πόλεις.

Η Πρύτανης της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών της Αθήνας κα. Ερατώ Χατζησάββα μίλησε για τον μεγάλο Έλληνα εικαστικό και καθηγητή στη Σχολή Καλών Τεχνών Γιάννη Κολέφα, έργο του οποίου δώρισε ο Δήμος Πωγωνίου στον Δήμο Αγίας Νάπας.

Την αντιπροσωπεία καλωσόρισαν επίσης με δικό τους σύντομο χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Συνδέσμου «΄Αρωμα» Αγίας Νάπας – Φίλοι Πάρκου Γλυπτικής κ. Χριστάκης Πίττας και ο Πρωτοπρεσβύτερος του Ιερού Ναού Παναγίας Αγίας Νάπας π. Βασίλειος Νικολάου. Τέλος, έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.