Χ.Τζιοβάνης: “Αγωνιζόμαστε για μεταφορά κρατικών υπηρεσιών στην ελ. Αμμόχωστο”

Στιγμιότυπο 2018 01 10 07.15.57 exclusive, Κτηματολόγιο Αμμοχώστου, Νέα Αμμοχώστου, Χρηστάκης Τζιοβάνης

Σε συνέχεια των όσων ακούστηκαν κατά την προχθεσινή εκπομπή του Sigma «Μεσημέρι και Κάτι» για τη μεταστέγαση Κτηματολογίου και Πολεοδομίας Αμμοχώστου μεταξύ του Δημάρχου Παραλιμνίου και του βουλευτή Χρήστου Ορφανίδη, τη δική του θέση εξέφρασε αποκλειστικά στο Famagusta.News και ο βουλευτής Χρηστάκης Τζιοβάνης.

Ο κύριος Τζιοβάνης ανέφερε ότι για το θέμα αυτό έχουν στοχοποιηθεί και κατηγορηθεί συγκεκριμένοι βουλευτές Αμμοχώστου για μη επιθυμία τους, όπως κατηγορούνται, για τη μεταστέγαση των κρατικών υπηρεσιών στην οικεία επαρχία τους.

Υπενθύμισε ότι επί διακυβέρνησης Χριστόφια έγινε η μεταστέγαση των περισσότερων κρατικών υπηρεσιών στη Δερύνεια, όπως είναι το Κέντρο Εξυπηρέτησης του Πολίτη, το Τμήμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων και το Τμήμα Εργασίας.

Ανέφερε, παράλληλα, ότι οι βουλευτές Αμμοχώστου είναι πρώτα βουλευτές της επαρχίας και αγωνίζονται δια πυρός και σιδήρου για την βελτίωσή της.

Σημείωσε, τέλος ότι κάποιοι επιδεικτικά σπείρουν ζιζάνια για τους λόγους τους και οτιδήποτε άλλο ακούγεται είναι εκ του πονηρού για να προκληθεί ζημιά στις προσπάθειες που γίνονται για την επαρχία.

Τάχθηκε απερίφραστα υπέρ της μεταστέγασης των κρατικών υπηρεσιών στην επαρχία που ανήκουν με στόχο, όπως είπε, να πάρει η ελεύθερη Αμμόχωστος αυτό που δικαιωματικά της ανήκει, ενώ σημείωσε πως οι ανάγκες της επαρχίας δεν σταματούν μόνο στη μεταφορά του Κτηματολογίου.

Famagusta.News