Δεκαέξι προσωπικότητες της επ. Αμμοχώστου ένωσαν τη φωνή τους για το ΚΕΠΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Βασιλική Χατζηαδάμου, Μιχάλης Σοφοκλέους, Μιχάλης Χατζημιχαήλ, Ελένη Αρτυματά και άλλοι σε διαδικτυακή εκπομπή για φιλανθρωπικό σκοπό

Χωρίς τίτλο 7 scaled exclusive, FamagustaNews, FamagustaNews TV, Live Interview, LIVE STREAMING, LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ, Βασιλική Χατζηαδάμου, ΚΕΠΑ, ΚΕΠΑ Άγιος Χριστόφορος, ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ, Μιχάλης Χατζημιχαήλ, Νέα Αμμοχώστου

Δεκαέξι γνωστά πρόσωπα από την επαρχία Αμμοχώστου ένωσαν την Τρίτη του Πάσχα τη φωνή τους διαδικτυακά με στόχο την ενίσχυση του Κέντρου Προσρφοράς και Αγάπης “Άγιος Χριστόφορος” στο Παραλίμνι.

Σε δίωρη ζωντανή εκπομπή μέσω Facebook που μεταδόθηκε από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 8 το βράδυ από τη Σελίδα του Famagusta.News στο Facebook, Βασιλική Χατζηαδάμου, Μιχάλης Σοφοκλέους, Μιχάλης Χατζημιχαήλ, Ελένη Αρτυματά και άλλα γνωστά πρόσωπα της επαρχίας ενώθηκαν ζωντανά για να δώσουν το μήνυμα για την στήριξη που χρειάζεται το ΚΕΠΑ για συνέχιση του φιλανθρωπικού του έργου “Καλάθι Αγάπης” για προσφορά φαγητού και ειδών πρώτης ανάγκης σε οικογένειες που το έχουν απόλυτη ανάγκη στην επαρχία Αμμοχώστου.

Φιλοξενούμενοι στη διαδικτυακή εκπομπή ήταν οι Βασιλική Χατζηαδάμου, Μιχάλης Σοφοκλέους, Επίτροπος Εθελοντισμού Γιάννης Γιαννάκη, Μιχάλης Χατζημιχαήλ, Δήμητρα Χατζημιχαήλ, Β. Επίτροπος ΚΟΑΠ Ανδρέας Ευαγγέλου, η αθλήτρια στίβου Ελένη Αρτυματά, ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Γιασεμής Γιασεμάκη, οι λαϊκοί ποιητές Παναγιώτης Κουμάσης και Ηλίας Χατζημιχαήλ και ο νοσηλευτής Θεοχάρης Ιωάννου. Εκ μέρους του ΚΕΠΑ φιλοξενούμενοι ήταν η Πρόεδρος του Δ.Σ. πρεσβυτέρα Ανδρούλα Παπαευέλθοντος, ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Δημήτρης Παπαευέλθοντος, ο Διευθυντής Θωμάς Αναστασίου, η Υποδιευθύντρια Κική Σίγα και η Υεύθυνη Ιεραποστολικού Έργου, Μαρίνα Χατζηαναστάση.

Την εκπομπή παρουσίασε ο δημοσιογράφος και Αρχισυντάκτης του Famagusta.News, Μαρίνος Παυλικκάς.

Δείτε τη δίωρη εκπομπή ΕΔΩ

Έκκληση του ΚΕΠΑ για στήριξη στο φιλανθρωπικό του έργο

Το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα “Κέντρο Προσφοράς και Αγάπης Άγιος Χριστόφορος” απευθύνει έκκληση για βοήθεια για συνέχιση της εκστρατείας “Καλάθι Αγάπης” και “Κανένα σπίτι χωρίς φαγητό το Πάσχα”.

Μέσω της εκστρατείας αυτής το ΚΕΠΑ στηρίζει οικογένειες που έχουν απόλυτη ανάγκη, κυρίως άνεργους γονείς με παιδιά, δίνοντάς τους το Καλάθι Αγάπης, το οποίο περιέχει τρόφιμα και σε πολλές περιπτώσεις κουπόνια για αγορές τροφίμων από υπεραγορές.

Αυτές τις μέρες οι εθελοντές του ΚΕΠΑ μοίρασαν παρά πολλά καλάθια αγάπης, όμως λόγω των μεγάλων αναγκών χρειάζεται η έμπρακτη στήριξη και η συνδρομή για παροχή φαγητού σε όλες τις οικογένειες. Το ΚΕΠΑ παράλληλα, υπενθυμίζει ότι λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης και παραδίδονται με ασφαλή τρόπο στα σπίτια απόρων οικογενειών.

Όσοι επιθυμούν μπορούν να συμβάλουν στο έργο του ΚΕΠΑ με τους ακόλουθους τρόπους:

  • Για δωρεές ή περισσότερες πληροφορίες: Famagusta.News/kepa
  • Προσφορά τροφίμων και φθαρτών
  • Κατάθεση ποσού δωρεάς στους λογαριασμούς:
    • ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ: 0444-01-016055 IBAN:CY 70 0020 0444 0000 0001 0160 5500, BIC:BCYP2N
    • ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: 471-01-G 45975-03 IBAN: CY 34 0050 0471 0004 7101 G459 7503 HEBACY2N

Famagusta.News