Bανδάλισαν τα γραφεία της ΕΔΟΝ Αμμοχώστου στην Δερύνεια (ΕΙΚΟΝΑ)

H ΕΔΟΝ Αμμοχώστου καταδικάζει τους βανδαλισμούς που υπέστησαν τα Περιφερειακά Γραφεία

Screenshot 1 exclusive, ΕΔΟΝ Αμμοχώστου

Bανδάλισαν τα γραφεία της ΕΔΟΝ Αμμοχώστου στην Δερύνεια. Σε ανακοίνωση της η ΕΔΟΝ Αμμοχώστου καταδικάζει τους βανδαλισμούς που υπέστησαν τα Περιφερειακά Γραφεία.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Ανακοίνωση Ε.Σ. ΕΔΟΝ Αμμοχώστου για τους βανδαλισμούς στα Περιφερειακά Γραφεία της ΕΔΟΝ Αμμοχώστου στην Δερύνεια l
Ως ΕΔΟΝ Αμμοχώστου καταδικάζουμε για πολλοστή φορά τους βανδαλισμούς που υπέστησαν τα Περιφερειακά Γραφεία της ΕΔΟΝ Αμμοχώστου, καθώς και το Οίκημα της Αναγέννησης Δερύνειας, ξημερώματα της 1ης Απριλίου στην Δερύνεια.
Οι σημερινοί βανδαλισμοί, προστίθενται στο μακρύ κατάλογο, βανδαλισμών που δέχονται τα Γραφεία μας το τελευταίο διάστημα, αλλά και δημόσιες και ιδιωτικές περιουσίες στον Δήμο Δερύνειας, με ακροδεξιά σύμβολα, συνθήματα, και αυτοκόλλητα.
Ως ΕΔΟΝ Αμμοχώστου προχωρήσαμε σε καταγγελία των σημερινών βανδαλισμών. Αναμένουμε από την Πολιτεία να αναλάβει τις ευθύνες που της αναλογούν, και να προχωρήσει στις ενέργειες που απαιτούνται ώστε να εξαλειφθούν παρόμοια περιστατικά.
Ταυτόχρονα, καλούμε την Κοινωνία, ιδιαίτερα σήμερα που ο εθνικισμός σηκώνει κεφάλι, να σταθεί στο πλευρό της Δημοκρατίας, και να απομονώσει τον φασισμό-σωβινισμό που θρεύουν οι εθνικιστές.

Μια ανάσα από την για 50 χρόνια κατεχόμενη μας πόλη, στην Δερύνεια της Δημοκρατίας και της Αντίστασης, δεν θα επιτρέψουμε από Φασίστες – νεοναζί, να καλλιεργούν ιδεολογήματα, που οδήγησαν στο πρόσφατο παρελθόν στον διαμελισμό της Πατρίδας μας.
Θα παλέψουμε ώστε να τσακίσουμε τον φασισμό – σωβινισμό.

Θα αγωνιστούμε μέχρι τέλους για την Ειρήνη και την Επανένωση της Πατρίδας μας!

434743569 849893667176385 6676439004736080711 n exclusive, ΕΔΟΝ Αμμοχώστου