ΔΕΡΥΝΕΙΑ: Ποδηλασία για την Αμμόχωστο και την Ειρήνη (ΕΙΚΟΝΑ)

Όλες οι πληροφορίες για την Ποδηλασία με τίτλο «Αμμόχωστος – ποδηλατώντας για την ειρήνη»

podilasia exclusive, Δήμος Δερύνειας, ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ

Ποδηλασία με τίτλο «Αμμόχωστος – ποδηλατώντας για την ειρήνη» διοργανώνει το Σάββατο 29 Μαΐου το Famagusta Avenue Garage και στηρίζεται από τον Δήμο Δερύνειας και την UNFICYP.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Δερύνειας αναφέρεται «η ποδηλασία, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 29 Μαΐου στις 08.30 στοχεύει στην ανάδειξη της κοινής πολιτιστικής κληρονομιάς.  Την ποδηλασία που φέρει τον τίτλο «Αμμόχωστος – ποδηλατώντας για την ειρήνη», διοργανώνει το Famagusta Avenue Garage και στηρίζουν ο Δήμος Δερύνειας και η UNFICYP».

Προστίθεται ότι «η διαδρομή θα ξεκινήσει από το Famagusta Avenue Garage, και θα περάσει από το Δημοτικό αμφιθέατρο / Πάρκο Παραδοσιακής Άρδευσης Νερού, το Λαογραφικό Μουσείο / Υπαίθριο Μουσείο Παραδοσιακών Επαγγελμάτων, τις φραουλοκαλλιέργειες και θα καταλήξει στην Λαϊκή Αγορά Δήμου Δερύνειας. Σκοπός της ποδηλασίας είναι η περιδιάβαση μέσα από μνημεία και χώρους πολιτιστικής κληρονομιάς, αλλά και τοπικής παράδοσης».

Η ποδηλασία απευθύνεται σε νέους και άτομα ηλικίας 15 ετών και άνω και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στους παρακάτω συνδέσμους: Famagusta.avenue.garage@gmail.com / 99 857335

https://www.facebook.com/events/219536353004574

189897148 2806789789583019 8946565084473208223 n exclusive, Δήμος Δερύνειας, ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ

Η Ανακοίνωση του Δήμου Δερύνειας:

Το Famagusta Avenue Garage συνδιοργανώνει ποδηλασία με τίτλο ‘Αμμόχωστος: Ποδηλατώντας για την ειρήνη’, στοχεύοντας στην ανάδειξη της κοινής πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Η ποδηλασία θα διεξαχθεί το Σάββατο, 29 Μαῒου στις 08:30 το πρωί. Στόχος μας είναι η περιδιάβαση μέσα απο μνημεία και χώρους πολιτιστικής κληρονομιάς, αλλά και τοπικής παράδοσης.
Διαδρομή: Famagusta Avenue Garage → Δημοτικό αμφιθέατρο / Πάρκο Παραδοσιακής Άρδευσης Νερού → Λαογραφικό Μουσείο / Υπαίθριο Μουσείο Παραδοσιακών Επαγγελμάτων → Φραουλοκαλλιέργιες → Λαϊκή Αγορά Δήμου Δερύνειας.
Θα προσφερθεί δωρεάν ποτό και σνακ σε όλους τους συμμετέχοντες. Η ποδηλασία απευθύνεται σε νέους και άτομα ηλικίας 15 ετών και άνω.
Την ποδηλασία στηρίζουν Δήμος Δερύνειας – Deryneia Municipality και UNFICYP.
Για να δηλώσετε συμμετοχή, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας:
Famagusta.avenue.garage@gmail.com / 99 857335
Famagusta.News