ΔΕΡΥΝΕΙΑ: Σήμερα η κηδεία του άτυχου Ιωάννη Ερωτοκρίτου

Ιωάννης Ερωτοκρίτου Δερύνεια αντίγραφο exclusive, ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ, Νέα Αμμοχώστου, Τροχαίο

Σήμερα θα τελεστεί η κηδεία του άτυχου Ιωάννη Ερωτοκρίτου 84 ετών από τη Δερύνεια, ο οποίος έχασε τα ξημερώματα της Παρασκευής τη ζωή του σε θανατηφόρο τροχαίο που συνέβη στην οδό Ομονοίας στη Δερύνεια.

Διαβάστε ακόμη: Νεκρός 84χρονος μετά από τροχαίο (βίντεο + εικόνες)

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί στις 3:30 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα στη Δερύνεια.

a exclusive, ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ, Νέα Αμμοχώστου, Τροχαίο

Υπενθυμίζεται ότι γύρω στις 05:20 το πρωί της Παρασκευής, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται το μοτοποδήλατο που οδηγούσε ο 84χρονος Ιωάννης Ερωτοκρίτου από τη Δερύνεια στην Οδό Ομονοίας στη Δερύνεια, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που κινείτο στην αντίθετη κατεύθυνση και οδηγείτο από 21χρονο από τη Δερύνεια.

Από τη σύγκρουση ο 84χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και με ασθενοφόρο διακομίσθηκε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του.

Στον οδηγό του αυτοκινήτου που έφερε ζώνη ασφαλείας, έγινε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.

Ο 84χρονος έφερε προστατευτικό κράνος και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το νέο θανατηφόρο δυστύχημα διερευνώνται από την Τροχαία Αμμοχώστου.

Ο 21χρονος οδηγός του αυτοκινήτου δεν συνελήφθη καθώς σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της Αστυνομίας κινείτο κανονικά εντός της λωρίδας κυκλοφορίας και εκ πρώτης όψεως δε φαίνεται να φέρει ευθύνη για το τροχαίο.

 

Famagusta.News