Νίκος Γ. Λίλης: Εξήγγειλε υποψηφιότητα για Αντιδήμαρχος Δερύνειας

Την υποψηφιότητα του για Αντιδήμαρχος Δερύνειας εξήγγειλε ο Νίκος Γ. Λίλης

Screenshot 2 15 exclusive, Δερύνεια

Την υποψηφιότητα του για Αντιδήμαρχος Δερύνειας εξήγγειλε ο Νίκος Γ. Λίλης.

Αυτούσια η ανακοίνωση του:

Στο επίκεντρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης – ο Άνθρωπος!
Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες Διαμερίσματος Δερύνειας, του Νεοσύστατου Δήμου Παραλιμνίου – Δερύνειας,
Θέτω ενώπιόν σας την υποψηφιότητά μου για τη θέση του Αντιδημάρχου Δερύνειας, ενόψει των εκλογών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του ερχόμενου Ιουνίου. Απευθύνομαι σε εσάς, με την εντιμότητα και την ειλικρίνεια που με χαρακτηρίζει, ζητώντας τη στήριξή σας.
Η μεταρρύθμιση αποτελεί από μόνη της μια πολύ κρίσιμη καμπή στη μετεξέλιξη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Σε αυτή, λοιπόν, την κρίσιμη καμπή, δηλώνω παρών και με δύναμη την πολύ έντονη προσωπική σχέση την οποία καθημερινά χτίζουμε και αναπτύσσουμε μαζί και με «όπλο» την εμπειρία την οποία αποκόμισα, μέσα από την πολύχρονη τριβή μου με τα κοινά, εξαγγέλλω την υποψηφιότητά μου για τη θέση του Αντιδημάρχου, εκπροσωπώντας τους κατοίκους του Διαμερίσματος Δερύνειας.
Η υποψηφιότητά μου απευθύνεται σε όλους τους κατοίκους του Δήμου μας, με σκοπό να εκφράσει το συλλογικό μας όραμα για πρόοδο της Δερύνειας και, παράλληλα, την ευρύτερη ανάπτυξη του νεοσύστατου Δήμου Παραλιμνίου – Δερύνειας.
Φίλες και φίλοι,
Η απόφασή μου αυτή αποτελεί προϊόν έντονου προβληματισμού και πλήρους κατανόησης της σοβαρότητας των καιρών. Σας διαβεβαιώ ότι θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και το άπαν των δυνάμεών μου, σε πνεύμα συναίνεσης και αρμονικής συνεργασίας, για να δικαιώσω και να ανταποδώσω την ψήφο εμπιστοσύνης, την οποία θα μου δώσετε.
Στη νέα τάξη πραγμάτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, δηλώνω παρών και ζητώ τη στήριξή σας.
Κεντρικό σύνθημά μας:
Στο επίκεντρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης – ο Άνθρωπος!
Με εκτίμηση και σεβασμό,
Νίκος Γ. Λίλης
Δερύνεια, 25 Ιανουαρίου 2024
Σύντομο βιογραφικό:
Νίκος Γ. Λίλης
Γεννήθηκε στις 10 Αυγούστου 1970. Είναι νυμφευμένος με τη Μαργαρίτα Γεωργίου από το Φρέναρος. Απέκτησαν δύο παιδιά, τη Στάλω και τη Σωτηρία. Αποφοίτησε από το Λύκειο Παραλιμνίου και μετά τη συμπλήρωση της στρατιωτικής του θητείας, σπούδασε Φαρμακευτική στο Ιατρικό Πανεπιστήμιο του Λβωφ – Ουκρανία (1989-1995). Διατηρεί ιδιωτικό φαρμακείο στη Δερύνεια από το 1996. Διετέλεσε πρόεδρος της Ένωσης Κυπρίων Φοιτητών του Λβωφ (1990-1995), μέλος του Επαρχιακού Συμβουλίου και Επαρχιακής Γραμματείας της ΕΔΟΝ Αμμόχωστου, μέλος του Συνδέσμου Γονέων Β΄ Δημοτικού Δερύνειας (2009-2011), μέλος και Γραμματέας του Δ.Σ. της Αναγέννησης Δερύνειας (1999-2024), και από το 2019 μέχρι το 2023, Πρόεδρος. Μέλος της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ από το 2021. Από το 2011 είναι μέλος της οργάνωσης «Φαρμακοποιοί του Κόσμου – Παράρτημα Κύπρος». Επίσης, διετέλεσε Αντιδήμαρχος Δερύνειας (2012-2016).