Νόμιζε ότι ήταν ενήλικη η 12χρονη και της είπε να τον ακολουθήσει – Καταχωρείται η υπόθεση απόπειρας απαγωγής

Καταχωρείται αύριο η υπόθεση απόπειρας απαγωγής ανήλικης στη Δερύνεια – Τι ισχυρίζεται ανακρινόμενος ο 32χρονος Ελληνοκύπριος

8ED8F0D0 6564 4D68 A637 0824924D44C2 exclusive

Σε άμεση καταχώρηση της υπόθεσης απόπειρας απαγωγής ανήλικης στη Δερύνεια προχωρούν οι αστυνομικές αρχές, μετά και την σύλληψη 32χρονου Ελληνοκύπριου.

O 32χρονος αύριο αναμένεται να παραπεμφθεί σε απευθείας δίκη, ενώ ανακρινόμενος παραδέχθηκε ότι προσέγγισε την ανήλικη και συνομίλησε μαζί της.

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 32χρονος ισχυρίστηκε στους ανακριτές ότι πλησίασε την 12χρονη και την κάλεσε να μπει στο όχημά του, καθώς ο ίδιος νόμιζε ότι πρόκειται για ενήλικο πρόσωπο. Οι όποιοι ισχυρισμοί του ωστόσο, συνεχίζουν να διερευνώνται από τους ανακριτές του ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Υπενθυμίζεται ότι η καταγγελία της μητέρας της 12χρονης σήμανε από την πρώτη στιγμή συναγερμό στις αρχές. Όπως κατήγγειλε η μητέρα, άγνωστός που επέβαινε σε λευκό όχημα προσέγγισε την κόρη της με σκοπό την απαγωγή της, ενώ η ανήλικη αρνήθηκε να τον ακολουθήσει. Μαρτυρία που αφορούσε το λευκό όχημα του 32χρονου, οδήγησε τελικά και τις αρχές στην σύλληψή του.

Την υπόθεση συνεχίζει να διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου, ενώ ο 32χρονος παραμένει υπό κράτηση.

Πηγή: cyprustimes.com