Συγκινεί ο πάτερ Αυγουστίνος για τον θάνατο του Αρχ. Χρυσοστόμου – «Ένα διαμάντι της Εκκλησίας αναχώρησε σήμερα από τη γη»

Θλίψη σκόρπισε η είδηση θανάτου του Αρχιμανδρίτη Χρυσοστόμου

Screenshot 2 12 Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Κωνσταντίνου, Δερύνεια

Συγκινεί ο Αρχιμανδρίτης Αυγουστίνος Κκαράς για τον θάνατο του Αρχιμανδρίτη Χρυσόστομου Κωνσταντίνου.

Συγκεκριμένα ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου Αρχιμανδρίτης Αυγουστίνος Κκαράς σε ανάρτηση του έγραψε «ένα Διαμάντι της εκκλησίας αναχώρησε σήμερα από τη γη για να φωτίζει σαν Άστρο λαμπερό τον ουρανό».

Η κηδεία του Αρχιμανδρίτη Χρυσόστομου Κωνσταντίνου θα γίνει την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου η ώρα 1:00 μ.μ στον Ι.Ν. Αγίων Πάντων Δερύνειας, προϊσταμένου του Μητροπολίτη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ.Βασιλείου ενώ το σεπτό σκήνωμα του π.Χρυσόστομου θα βρίσκεται για προσκύνηση στον Ναό των Αγίων Πάντων από το πρωί της Κυριακής μέχρι και την ώρα της νεκρώσιμης ακολουθίας.

Δείτε ολόκληρη την δημοσίευση:

Ένα Διαμάντι της Εκκλησίας αναχώρησε σήμερα από τη γη για να φωτίζει σαν Άστρο λαμπερό τον ουρανό!
Εκοιμήθη σήμερα εν Κυρίω ο Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Κωνσταντίνου εφημέριος Δερύνειας σε ηλικία 92 ετών. Ο Πνευματικός μας Πατέρας και Καθοδηγητής, ο Γέροντάς μας σήμερα 16 Φεβρουαρίου 2024 είναι η μόνη μέρα της ζωής του, που μας πίκρανε βαθύτατα! Σαν άνθρωποι πονούμε και τα δάκρυά μας δεν μπορούν να σταματήσουν, γιατί στερούμαστε τον π.Χρυσόστομο, ο οποίος πάντοτε μας στήριζε και μας παρηγορούσε. Όμως μέσα στην ψυχή μας νιώθουμε χαρά, αναστάσιμη χαρά, γιατί γνωρίζουμε ότι ήδη φτερουγίζει μέσα στον Παράδεισο! Να εύχεσαι για εμάς πολυφίλητέ μας π.Χρυσόστομε, να εύχεσαι για τα πνευματικά σου τέκνα, να εύχεσαι για τον τόπο μας! Δεν σε ξεχνούμε ποτέ, σε αγαπούμε και σε ευγνωμονούμε! Να έχουμε την Αγία ευχή σου! Καλήν Ανάσταση Γέροντα!

Η κηδεία θα γίνει την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου η ώρα 1:00 μ.μ στον Ι.Ν. Αγίων Πάντων Δερύνειας, προϊσταμένου του Μητροπολίτη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ.Βασιλείου. Το σεπτό σκήνωμα του π.Χρυσόστομου θα βρίσκεται για προσκύνηση στον Ναό των Αγίων Πάντων από το πρωί της Κυριακής (7:00 π.μ) μέχρι και την ώρα της νεκρώσιμης ακολουθίας.

426606772 122125607930146811 719077423633817846 n Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Κωνσταντίνου, Δερύνεια