Διεκδίκησε μία από τις 20 υποτροφίες και σπούδασε δωρεάν στο Internapa College

Λάβε μέρος και διεκδίκησε μία από τις 20 Υποτροφίες που παραχωρεί το Internapa College σε συνεργασία με το FamagustaNews σε 4 διαφορετικά προγράμματα σπουδών - Με την αφορμή της συμπλήρωσης 20 χρόνων Internapa College

photo 1 exclusive, Internapa College, διαγωνισμοΣ, Εκπαίδευση, σπουδές

Το InterNapa College γιορτάζει 20 χρόνια ζωής και προσφέρει σε συνεργασία με το Famagusta.News 20 ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ και σου δίνει το δικαίωμα να σπουδάσεις ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!

Στείλε την εκδήλωση ενδιαφέροντος στον παρακάτω σύνδεσμο και διεκδίκησε μία από τις 20 υποτροφίες για όλα τα προγράμματα σπουδών του InterNapa College:

https://forms.gle/hukTCteoy7Fscpsn6

Οι υποτροφίες αφορούν όλα τα προγράμματα σπουδών ενώ σε συνδυασμό με την Κρατική Χορηγία, μπορούν να προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΙΤΗΣΗ!

Αναλυτικά οι υποτροφίες που θα δοθούν είναι:

  • 5 ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ για Μεταπτυχιακό στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) – 18 μήνες
  • 5 ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ για Πτυχίο & Δίπλωμα στη Διοίκηση Φιλοξενίας και Τουρισμού – 4 χρόνια (Bachelor in Hospitality & Tourism Management)
  • 5 ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ για Δίπλωμα στις Επισιτιστικές Τέχνες – 2 χρόνια (Diploma in Culinary Arts)
  • 5 ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ για το Ακαδημαϊκό Πιστοποιητικό στο BAROLOGY – Επαγγελματικό Bartending – 1 χρόνο (Certificate in Professional Bartending)

Με τη δήλωση ενδιαφέροντος, το InterNapa College, θα επικοινωνήσει απευθείας με τον/την ενδιαφερόμενο/η αιτητή/ρια, για λήψη όλων των απαραίτητων στοιχείων, επιβεβαίωση του επιλεχθέντος Πτυχιακού ή Μεταπτυχιακού Προγράμματος ή/και την υποβολή αίτησης εγγραφής.

Για την παραχώρηση των Υποτροφιών (Επιχορηγούμενα Δίδακτρα) ισχύουν ακαδημαϊκά και κοινωνικά κριτήρια και η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει με τη διαδικασία των συνεντεύξεων.

Οι νικητές-δικαιούχοι εκάστης υποτροφίας (Επιχορηγούμενα Δίδακτρα), θα ενημερώνονται άμεσα από το InterNapa College. Οι νικητές-δικαιούχοι παραχωρούν εκ των προτέρων τη συγκατάθεση τους για συμμετοχή σε προωθητικές ενέργειες στα ΜΜΕ και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης που θα αποφασίσει το InterNapa College, στο πλαίσιο της προβολής των αποτελεσμάτων του σχετικού διαγωνισμού.

Το InterNapa College διατηρεί το δικαίωμα άρνησης παραχώρησης μίας έως και όλων των υπό αναφορά υποτροφιών (Επιχορηγούμενα Δίδακτρα) σε ενδιαφερόμενους αιτητές, οι οποίοι δεν θα πληρούν τα απαραίτητα ακαδημαϊκά ή κοινωνικά κριτήρια εισδοχής που εφαρμόζει το InterNapa College κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους (2023-24) ή/και σε αιτητές οι οποίοι αρνούνται ή καθυστερούν να δηλώσουν αποδοχή της υποτροφίας που κέρδισαν ή/και εγγραφής τους στο σχετικό Πρόγραμμα Σπουδών, εντός μίας εβδομάδας από την ημερομηνία ενημέρωσης τους.

Οι εν λόγω υποτροφίες (Επιχορηγούμενα Δίδακτρα), δεν ανταλλάζονται με χρηματικό ή άλλο έπαθλο, δεν μεταβιβάζονται σε τρίτους, ούτε και μπορούν να αξιοποιηθούν σε κατοπινότερο στάδιο, πέραν του ακαδημαϊκού έτους 2023-24.

Οι εν λόγω υποτροφίες (Επιχορηγούμενα Δίδακτρα), προσφέρονται στη βάση της τρέχουσας διαθεσιμότητας κενών θέσεων στα ακόλουθα Προγράμματα σπουδών του InterNapa College.

Με τον όρο «Υποτροφία» ή/και «Επιχορηγούμενα Δίδακτρα», εννοείται αποκλειστικά και μόνο το κόστος διδάκτρων φοίτησης. Δεν περιλαμβάνονται σε αυτό, τα οποιαδήποτε άλλα πιθανά έξοδα τα οποία μπορεί να συνδέονται ή να σχετίζονται με τις σπουδές.

Με τον όρο «Δωρεάν Φοίτηση» ή «Σπούδασε Εντελώς Δωρεάν» όπως αναφέρεται στις προωθητικές ενέργειες, υποδηλώνεται η ευκαιρία συνδυασμού της υποτροφίας με την κρατική χορηγία. Σε περίπτωση που αιτητής/αιτήτρια δεν δύναται να λάβει κρατική χορηγία, θα ισχύει το υπολειπόμενο ποσοστό της υποτροφίας που θα παρέχει το InterNapa College.

Διάρκεια Διαγωνισμού: μέχρι 27 Σεπτεμβρίου 2023

20 exclusive, Internapa College, διαγωνισμοΣ, Εκπαίδευση, σπουδές