ΔΗΜΟΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Είδε Χριστοδουλίδη και ενημερώθηκε για Κυπριακό και Αμμόχωστο

"Ο Δήμος Αμμοχώστου θα ενημερώνει άμεσα τους Δημότες του για τις επικείμενες κοινές ή μεμονωμένες ενέργειες σε συνεννόηση με το Υπουργείο Εξωτερικών"

Σχέδιο χωρίς τίτλο 2021 06 02T143959.376 exclusive, Δήμος Αμμοχώστου

Αντιπροσωπία του Δήμου Αμμοχώστου με επικεφαλής τον Δήμαρχο Αμμοχώστου Δρ. Σίμο Ιωάννου τον επικεφαλής της Δημοτικής Ομάδας του Συναγερμού κ. Κωστάκη Χατζηκακού, τον επικεφαλής της Δημοτικής Ομάδας του ΑΚΕΛ κ. Γιώργο Μπέρο, τον εκπρόσωπο του ΔΗΚΟ κ. Γιώργο Τσίσιο και την Δημοτική Γραμματέα κα. Μαριλένα Μανώλη είχαν σήμερα συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Νίκο Χριστοδουλίδη.

Ο Υπουργός Εξωτερικών κατατόπισε τα μέλη της αντιπροσωπείας για τις τρέχουσες εξελίξεις στο κυπριακό και την προετοιμασία της ελληνοκυπριακής πλευράς σε σχέση με τις συνομιλίες, την πορεία του Κυπριακού και πιο συγκεκριμένα για την Αμμόχωστο.

Συζητήθηκαν οι χειρισμοί των συνεχόμενων προκλητικών ενεργειών της Τουρκίας και των εγκάθετων της στην Κύπρο αναφορικά με τις τελευταίες παράνομες εξελίξεις στην Αμμόχωστο.

Οι δυο πλευρές συζήτησαν και αντάλλαξαν απόψεις για εκπόνηση κοινού σχεδίου δράσης για αποτροπή των τετελεσμένων στο νησί.

Ο Δήμος Αμμοχώστου θα ενημερώνει άμεσα τους Δημότες του για τις επικείμενες κοινές ή μεμονωμένες ενέργειες σε συνεννόηση με το Υπουργείο Εξωτερικών.