Δρ Χρήστος Κυπρή από Νοσοκομείο Αναφοράς: “Περάσαμε μαζί δύσκολους μήνες και θα περάσουμε κι άλλους ακόμη πιο δύσκολους”

Το μήνυμα του γιατρού του θαλάμου COVID-19 του Νοσοκομείου Αμμοχώστου προς τους συναδέλφους του: "Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα μου για την καταπληκτική δουλειά που κάνουν. Για την υπομονή τους και το φιλότιμό τους."

Στιγμιότυπο 2020 12 11 19 exclusive, Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, Νοσοκομείο Αμμοχώστου, Νοσοκομείο Αναφοράς, Χρήστος Κυπρής

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο Συντονιστής των γιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου το οποίο από τον περασμένο Μάρτιο λειτουργεί συνεχόμενα ως Νοσοκομείο Αναφοράς, Ειδικός Παθολόγος, Δρ Χρήστος Κυπρή για τους συναδέλφους του και για την επί εννέα μήνες μάχη με τον κορωνοϊό, συστήνοντας “υπομονή” και παράλληλα ευχαριστώντας τους για την ρπομνή και το φιλότιμό τους.

Αυτούσια η ανάρτηση του Δρ Χρήστου Κυπρή.

“9 μήνες σήμερα απο την μέρα λειτουργίας του νοσοκομείου αναφοράς. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα μου για την καταπληκτική δουλειά που κάνουν. Για την υπομονή τους και το φιλότιμό τους. Περάσαμε μαζί δύσκολους μήνες και θα περάσουμε και άλλους ακόμη πιο δύσκολους. Υπομονή παιδιά. Είμαστε μαζί μια ομάδα και θα τα καταφέρουμε.”

Famagusta.News