Τοπικα

Δυναμική ψηφιακή καμπάνια προβολής της επαρχίας Αμμοχώστου σε αγορές του εξωτερικού

Την πρώτη συντονισμένη και στοχευμένη διαδικτυακή εκστρατεία προβολής του τουριστικού προϊόντος της επαρχίας Αμμοχώστου, σε σημαντικές αγορές του εξωτερικού, παρουσίασε ο ΠΑΣΥΞΕ Αμμοχώστου σε συνεργασία με την ΕΤΑΠ Αμμοχώστου. Την υλοποίηση της εκστρατείας, η οποία έχει τίτλο “Live Unforgettable Moments”, ανέλαβε ο ΠΑΣΥΞΕ Αμμοχώστου, ενώ στηρίζεται από την ΕΤΑΠ Αμμοχώστου, τους Δήμους Αγίας Νάπας και Παραλιμνίου-Δερύνειας, την Hermes Airports και ιδιώτες επιχειρηματίες-ξενοδόχους της περιοχής. Η εκστρατεία ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2024 και θα διαρκέσει μέχρι και το τέλος Οκτωβρίου και στόχος της είναι η προώθηση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής, σε αγορές όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Σουηδία και άλλες σκανδιναβικές χώρες, η Γερμανία, η Ελβετία, η Αυστρία, η Πολωνία, η Γαλλία και όχι μόνο.

Η διαδικτυακή αυτή εκστρατεία αξιοποιεί καινοτόμα και σύγχρονα εργαλεία και πλατφόρμες για τη στόχευση των αγορών στόχων, όπως η Sojern και το Channel Factory.

Στον χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΥΞΕ Αμμοχώστου, αφού ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτής της πρωτοβουλίας, εξέφρασε την ικανοποίηση καθώς για πρώτη φορά, όλοι οι σημαντικοί φορείς ένωσαν δυνάμεις για την υλοποίηση αυτής της εκστρατείας. Μετάφερε άλλωστε τη βεβαιότητα, πως η πρωτοβουλία αυτή θα αποτελέσει το πρώτο βήμα, πάνω στο οποίο θα οικοδομηθεί μια ακόμα πιο δυναμική συνεργασία όλων, προς όφελος ολόκληρης της περιοχής, αλλά και της Κύπρου γενικότερα. Δεσμεύτηκε επίσης, ότι ο ΠΑΣΥΞΕ Αμμοχώστου, πάντα θα στηρίζει αντίστοιχες πρωτοβουλίες στο μέλλον.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της ΕΤΑΠ Αμμοχώστου και Δήμαρχος Αγίας Νάπας, κ. Χρίστος Ζαννέττου, στάθηκε ιδιαίτερα στο ότι η εκστρατεία αυτή αποδεικνύει ότι η επαρχία Αμμοχώστου εξακολουθεί να πρωτοστατεί στον τομέα του τουρισμού και εξέφρασε τη δέσμευση για περαιτέρω συνεργασία και συμπράξεις με όλους τους φορείς. Παράλληλα, αφού εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς το Υφυπουργείο Τουρισμού για τη μέχρι τώρα σημαντική στήριξη, μετάφερε το αίτημά για ακόμα μεγαλύτερη στήριξη στις προσπάθειες που θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα για περαιτέρω ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος της περιοχής. Ο κ. Ζαννέττου εξήρε τη στάση και τη συμβολή των δήμων και των φορέων στην προσπάθεια αυτή και ευχαρίστησε όλα τα μέλη της ΕΤΑΠ Αμμοχώστου και τους ιδιώτες που από την πρώτη στιγμή στήριξαν αυτό το εγχείρημα, αντιλαμβανόμενοι τη σημασία του.

Στη δική του σύντομη παρέμβαση, ο Δήμαρχος Παραλιμνίου – Δερύνειας, κ. Γιώργος Νικολέττος, χαιρέτησε το γεγονός ότι η εκστρατεία αυτή αγκαλιάστηκε και στηρίχθηκε από όλους τους φορείς, κάτι που δίνει σημαντικά μηνύματα ενόψει της συνέχειας, όπως είπε. Δεσμεύτηκε από τη δική του πλευρά για μια εποικοδομητική συνεργασία και συμπράξεις με όλους, για περαιτέρω ενδυνάμωση του τουρισμού στην περιοχή. Ανέδειξε μάλιστα τη σημασία που έχει η βελτίωση και αναβάθμιση της διαδικτυακής παρουσίας της περιοχής, κάτι που επιτυγχάνεται σε μεγάλο βαθμό, μέσα από αυτή την πρωτοβουλία.

Την παρουσίαση χαιρέτησε από πλευράς του Υφυπουργείου Τουρισμού, ο Υφυπουργός κ. Κώστας Κουμής, ο οποίος έκανε λόγο για μια ιστορική στιγμή για την περιοχή, καθώς για πρώτη φορά συντονισμένα, φορείς του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα της περιοχής, συνεργάστηκαν αρμονικά για να προωθήσουν στοχευμένα το τουριστικό προϊόν της επαρχίας Αμμοχώστου. Στο πλαίσιο της ομιλίας του, ανέδειξε το γεγονός ότι ο εντεινόμενος ανταγωνισμός υποδεικνύει την ανάγκη για καινοτομία και ενδυνάμωση συνεργασιών στον τομέα του τουρισμού και έστειλε το μήνυμα πως μόνο όταν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς ευθυγραμμίζονται, συντονίζονται και συμπράττουν προς κοινούς στόχους, έρχονται τα επιθυμητά αποτελέσματα στον τομέα του τουρισμού. Στάθηκε ιδιαίτερα στην ανάγκη για επένδυση στην αυθεντικότητα και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που έχει η κάθε περιοχή και κάλεσε όλους τους φορείς να επιδείξουν αποφασιστικότητα στην περαιτέρω αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος, στη βάση και των στόχων που έχουν τεθεί από το Υφυπουργείο Τουρισμού στο πλαίσιο της Εθνικής Στρατηγικής Τουρισμού.

 

Ροη Ειδησεων

Αύριο η επιβολή ποινής στον 47χρονο που επιτέθηκε άσεμνα σε 5 γυναίκες στην Αγία Νάπα

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου αναμένεται να επιβάλει αύριο ποινή σε άνδρα ηλικίας 47 ετών, ο…

13 Αυγούστου, 2024

Μέχρι Ιορδανία και Λίβανο αισθητός ο σεισμός στη Συρία

Σεισμός 4,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ έπληξε την πόλη Χάμα στη δυτική Συρία αργά χθες…

13 Αυγούστου, 2024

Θεσσαλονίκη: 25χρονη κατήγγειλε τον πατριό της για βιασμό υπό την απειλή μαχαιριού

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της αστυνομίας μετά από καταγγελία 25χρονης για βιασμό από 52χρονο, ο…

13 Αυγούστου, 2024

Χόρεψε ζεϊμπέκικο και έκλεψε την παράσταση ο πάτερ Λουκάς στον Πεδουλά (ΒΙΝΤΕΟ)

Τις εντυπώσεις έκλεψε για ακόμη μια φορά ο πάτερ Λουκάς ο οποίος χόρεψε ζεϊμπέκικο με…

13 Αυγούστου, 2024

Υπόθεση Αββακούμ: Τέλος Αυγούστου αρχίζει η εκκλησιαστική δίκη

Τέλος Αυγούστου αρχίζει ενώπιον του εξαμελούς Συνοδικού Δικαστήριού η διαδικασία, που αφορά στην υπόθεση της…

13 Αυγούστου, 2024

Η τραγική ιστορία της γυναίκας που απανθρακώθηκε στο Πάτημα Χαλανδρίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Να πάει διακοπές ετοιμαζόταν η άτυχη γυναίκα που έχασε τη ζωή της στο Πάτημα Χαλανδρίου…

13 Αυγούστου, 2024