Έκλεισε τα 100 η γιαγιά Μαρία Κουρρή από την Αγία Νάπα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Το γιόρτασε μαζί με την Τοπική και Εκκλησιαστική Αρχή της Αγίας Νάπας, τα παιδιά και τους γείτονές της

Screenshot 7 1 exclusive, ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ, Δήμαρχος Αγίας Νάπας, Μαρία Κουρρή

Τα 100ά γενέθλιά γιόρτασε χθες Δευτέρα 1η Ιουλίου η αιωνόβια γιαγιά Μαρία Κουρρή από το κατεχόμενο χωριό Αχερίτου, η οποία διέμενε μετά τον γάμο της στην ενορία του Αγίου Μέμνωνα Αμμοχώστου και για πενήντα χρόνια στο συνοικισμό Αγίας Νάπας, και ο Δήμαρχος κ. Χρίστος Ζαννέττου παρουσία της Δημοτικής Συμβούλου του Διαμερίσματος Δήμου Αγίας Νάπας κας Τασούλας Τσοκκή, των πατέρων του Ιερού Ναού Παναγίας Αγίας Νάπας, των παιδιών της και των γειτόνων της, της απένειμε αναμνηστική πλακέτα, ανθοδέσμη και της ευχήθηκε να είναι υγιής και δυνατή.

Η γιαγιά Μαρία μαζί με τη δίδυμη αδελφή της, η οποία ζει στη Λευκωσία είναι οι δεύτερες στη σειρά από τα πέντε αδέλφια της, έχει τέσσερα παιδιά, έξι εγγόνια και πέντε δισέγγονα.

thumbnail DSC 5490 exclusive, ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ, Δήμαρχος Αγίας Νάπας, Μαρία Κουρρή

thumbnail DSC 5522 exclusive, ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ, Δήμαρχος Αγίας Νάπας, Μαρία Κουρρή

thumbnail DSC 5497 exclusive, ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ, Δήμαρχος Αγίας Νάπας, Μαρία Κουρρή thumbnail DSC 5506 exclusive, ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ, Δήμαρχος Αγίας Νάπας, Μαρία Κουρρή thumbnail DSC 5509 exclusive, ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ, Δήμαρχος Αγίας Νάπας, Μαρία Κουρρή thumbnail DSC 5515 exclusive, ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ, Δήμαρχος Αγίας Νάπας, Μαρία Κουρρή