ΕΠ ΑΜ/ΣΤΟΥ: 4 προτάσεις για κυπριακό μεζέ και live μουσική για την ημέρα της γυναίκας

Η συντακτική ομάδα του Famagusta.News επέλεξε για εσάς τέσσερεις ταβέρνες σε Παραλίμνι, Δερύνεια, Λιοπέτρι και Φρέναρος με καλό μεζέ και μουσική για να διασκεδάσετε τη Μέρα της Γυναίκας και… όχι μόνο!

mandra slider adventorial, exclusive, Προτάσεις, Ταβέρνες
Friendly dinner. Top view of group of people having dinner together while sitting at the rustic wooden table

Έρχεται η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και θες να διασκεδάσεις με τις φίλες σου ή είστε καλοφαγάδες που θέλετε να δοκιμάσετε του καλύτερους μεζέδες σε μοναδικά ταβερνάκια της επαρχίας Αμμοχώστου ή θέλετε να ακούσετε καλή μουσική με ποιοτικό φαγητό; Η συντακτική ομάδα του Famagusta.News δοκίμασε για εσάς τέσσερεις ταβέρνες που σίγουρα θα σας… ανοίξουν την όρεξη!

Ρόπας, Παραλίμνι

Στον Ρόπα θα βρεθείς για τους εξαιρετικούς καλομαγειρεμένους και ποιοτικούς μεζέδες του σε ένα όμορφο και ζεστό περιβάλλον και θα διασκεδάσεις με την ζωντανή μουσική που θα φιλοξενηθεί ειδικά για σένα την Τρίτη 8 Μαρτίου για να διασκεδάσεις την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και όχι μόνο. Δοκίμασε τα καλομαγειρεμένα του φαγητά και τους παραδοσιακούς μεζέδες σε ένα ζεστό περιβάλλον.

Σταδίου 63, 5280 Παραλίμνι. Για κρατήσεις: 23820025, 99481711

Ρόπας 2 adventorial, exclusive, Προτάσεις, Ταβέρνες

Φεγγαρόγνεμα, Λιοπέτρι

Στο Φεγγαρόγνεμα θα βρεις εκλεκτούς κυπριακούς μεζέδες, όπως θα περίμενες να τους δοκιμάσεις από μια ταβέρνα με εμπειρία και μοναδικό περιβάλλον. Οι άνθρωποι στο Φεγγαρόγνεμα είναι έτοιμοι να σε υποδεχθούν με ξεχωριστή ζεστασιά και φιλοξενία. Μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις τα καλομαγειρεμένα είδη σχάρας που σερβίρουν. Για τη μέρα της γυναίκας ο Κώστας Φλουρέντζου και η ορχήστρα του θα είναι εκεί για εγγυημένη διασκέδαση!

Μιχάλη Καραολή 5 5320, Λιοπέτρι. Για κρατήσεις: 99491815

Φεγγαρόγνεμα adventorial, exclusive, Προτάσεις, Ταβέρνες

Ζάκουλλος, Φρέναρος

Αν ψάχνεις ένα… κουτούκι ή ένα μικρό αυθεντικό ταβερνάκι, τότε ο Ζάκουλλος στο Φρέναρος είναι η ιδανική επιλογή. Το βράδυ της Τρίτης ο «Ζάκουλλος» θα ετοιμάσει για εσάς τα πιο νόστιμα κυπριακά εδέσματα όπως με πολύ αγάπη και μεράκι ξέρει να κάνει. Καλό φαγητό, νόστιμο και ποιοτικό. Στις πρώτες επιλογές του κάθε επισκέπτη φυσικά ο πλούσιος μεζές. Απόλαυσε τον λοιπόν παρέα με ζωντανή έντεχνη μουσική.

28ης Οκτωβρίου 23, Φρέναρος, Για κρατήσεις: 23744060, 99138152

Main Image x2 42 adventorial, exclusive, Προτάσεις, Ταβέρνες

Καμπαναρκό, Δερύνεια

Η Κυπριακή Παραδοσιακή Ταβέρνα «Καμπαναρκό» διαθέτει επιλεγμένα πιάτα που σερβίρονται σε ένα ζεστό περιβάλλον στο κέντρο της Δερύνειας. Θέα σας; Η παλιά, βυζαντινή χτισμένη εκκλησία της Παναγίας – Γεννήσεως της Θεοτόκου. H ζωντανή μουσική με τους Αντρέα Γιαπάνη, Γιώτα Χρήστου, Θεόδουλο Λάμπρου θα σας κρατήσει συντροφιά όλη τη βραδιά και οι πλούσιοι μεζέδες χορτάτους μέχρι την επόμενη!

Οδός Δημοκρατίας 32 5380, Δερύνεια. Για κρατήσεις: 23743943, 96423838

Καμπαναρκό adventorial, exclusive, Προτάσεις, Ταβέρνες

FamagustaNews