Επ.Αμ/στου: Εκστρατεία συλλογής τροφίμων και ρουχισμού από Ιδιοκτήτες Κέντρων Αναψυχής για άπορες οικογένειες

dianomi trofimon exclusive, ΣΙΚΑΑ
Αυτούσια η ανακοίνωση του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Αμμοχώστου, που καλεί τα μέλη του και όποιο άλλο άτομο ή φορέα επιθυμεί να συμβάλει στην εκστρατεία συλλογής τροφίμων και ρουχισμού με σκοπό την παράδοσή τους σε κοινωφελής οργανισμούς και φιλανθρωπικές οργανώσεις της Επαρχίας Αμμοχώστου για στήριξη όσων συμπολιτών μας έχουν ανάγκη.
Η ανακοίνωση
Ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Αμμοχώστου (Σ.Ι.Κ.Α.Α.) καλεί τα μέλη του και οποιοδήποτε άλλο άτομο ή φορέα επιθυμεί να συμμετέχει στη συλλογή τροφίμων και ρουχισμού με σκοπό την παράδοσή τους σε κοινωφελής οργανισμούς και φιλανθρωπικές οργανώσεις της Επαρχίας Αμμοχώστου για στήριξη όσων συμπολιτών μας έχουν ανάγκη αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε όλοι.
Η συλλογή των τροφίμων και ρουχισμού θα ξεκινήσει σήμερα 23 Δεκεμβρίου 2020 και θα διαρκέσει μέχρι και τις 29 Δεκεμβρίου με στόχο να παραδοθούν πριν την Πρωτοχρονιά σε όσους έχουν ανάγκη.
Παρακαλούμε όσους ενδιαφέρονται να συνεισφέρουν όπως επικοινωνήσουν με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σ.Ι.Κ.Α.Α.