Επ. Αμμοχώστου: Αυτά είναι τα οκτώ σημεία δειγματοληψίας rapid test

Σε Παραλίμνι, Αγία Νάπα, Δερύνεια, Σωτήρα, Λιοπέτρι, Φρέναρος, Άχνα και Αυγόρου

3e79ffcc8d74b0f00a6e8941470f63d3 Coronavirus, exclusive, rapid test, rapid tests, ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ RAPID TEST, Σημεία rapid test

Copy of Untitled Coronavirus, exclusive, rapid test, rapid tests, ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ RAPID TEST, Σημεία rapid test

Σε οκτώ σημεία δειγματοληψίας για τον πληθυσμιακό έλεγχο για κορωνοϊό με rapid tests, διενεργούνται σήμερα Σάββατο στην επαρχία Αμμοχώστου από τις 0830 μέχρι τις 1630.

Συγκεκριμένα οι μονάδες θα λειτουργήσουν στην Εκκλησία Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι, στο Δημαρχείο Δερύνειας, στο Δημοτικό Γήπεδο Σωτήρας, στη μεγάλη εκκλησία της Παναγίας Ελεούσας στο Λιοπέτρι, στο Κοινοτικό Συμβούλιο Φρενάρους, στο Κέντρο της Κοινότητας Δάσους Αχνας, στην εκκλησία Παναγίας Αγίας Νάπας στην Αγία Νάπα, και στη Λέσχη Ηλικιωμένων Αυγόρου, που βρίσκεται στην πλατεία Αυγόρου.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους πολίτες και ιδιαίτερα και με προτεραιότητα, όσους απασχολούνται σε χώρους εξυπηρέτησης κοινού, διανομείς και επαγγελματίες πρώτης γραμμής.

Οι πολίτες θα ενημερώνονται για το αποτέλεσμα της εργαστηριακής τους εξέτασης με γραπτό μήνυμα εντός 24 ωρών, αλλά και γραπτώς, εάν επιθυμούν, από τις κινητές μονάδες εντός 30’ από τη δειγματοληψία.