Επ. Αμμοχώστου: Έμπρακτη στήριξη σε οικογένεια μακαριστής Μαρίας Κίτσιου από οργανωμένους γονείς Νηπιαγωγείων

Οικονομική ενίσχυση της οικογένειας της αποβιώσασας τ. Εκπαιδευτικού Μαρίας Κίτσιου από Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Δημόσιων, Κοινοτικών και Δημόσιων και Κοινοτικών Νηπιαγωγείων Αμμοχώστου

128695856 3791799914204428 4139622585847580110 n 1 Αλληλεγγύη, Κοινοτικών και Δημόσιων και Κοινοτικών Νηπιαγωγείων Αμμοχώστου, Μαρία Κίτσιου, Φιλανθρωπικά

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Δημόσιων και Κοινοτικών Νηπιαγωγείων Αμμοχώστου, εις μνήμη της εκπαιδευτικού Μαρίας Κίτσιου, προχώρησε σε έγκριση διάθεσης ποσού αξίας €320 για την οικονομική στήριξη των πέντε ορφανών παιδιών της.

Με το ποσό αυτό αγοράστηκαν παραμύθια για τις βιβλιοθήκες των νηπιαγωγείων Αμμοχώστου, με εκπαιδευτικό περιεχόμενο ως προς το αίσθημα αλληλουποστήριξης και ενσυναίσθησης. Τα παραμύθια έχουν συγγραφεί από εκπαιδευτικούς για φιλανθρωπικό σκοπό, τα συνολικά έσοδα των οποίων θα διατεθούν στην οικογένεια της αποβιώσασας.

Με αυτή την ενέργεια η Ομοσπονδία δεικνύει την έμπρακτη κοινωνική συμπαράσταση της στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες της επαρχίας Αμμοχώστου, με σεβασμό στο φιλανθρωπικό έργο των εκπαιδευτικών, προσδοκώντας παράλληλα στην καλλιέργεια πνεύματος προσφοράς σε προσχολικό επίπεδο.

Famagusta.News