Επ. Αμμοχώστου: Ενημέρωση και έκφραση μέσα από την τέχνη του Graffiti

Η δράση στοχεύει να χρησιμοποιήσει την τέχνη του Graffiti ως μέσω για την προώθηση του Ασφαλούς Παιχνιδιού και να διαδώσει μηνύματα για την προστασία του κοινού από τις συνέπειες της προβληματικής ενασχόλησης με τα τυχερά παιχνίδια

1 Copy 2 12

Graffiti Street Art και Ασφαλές Παιχνίδι
Ενημέρωση και έκφραση μέσα από την τέχνη του Graffiti.
Στο πλαίσιο των δράσεων της για ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και εμπλοκή του κοινού και της 6ης Εβδομάδας Ασφαλούς Παιχνιδιού η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων διοργανώνει τη δράση «Graffiti Street Art και Ασφαλές Παιχνίδι».
6 καλλιτέχνες σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Αμμόχωστο, θα αποδώσουν τα μηνύματα της Εβδομάδας Ασφαλούς Παιχνιδιού μέσα από 5 διαφορετικές εντυπωσιακές τοιχογραφίες.
Η δράση στοχεύει να χρησιμοποιήσει την τέχνη του Graffiti ως μέσω για την προώθηση του Ασφαλούς Παιχνιδιού και να διαδώσει μηνύματα για την προστασία του κοινού από τις συνέπειες της προβληματικής ενασχόλησης με τα τυχερά παιχνίδια.
Το «Graffiti Street Art και Ασφαλές Παιχνίδι» θα πραγματοποιηθεί ως εξής:
1. Δερύνεια, Λεωφόρος Αμμοχώστου, Υποσταθμός ΑΗΚ, 9 Οκτωβρίου, 16.00-18.00
2. Λεμεσός, εκκρεμεί διεύθυνση, 10 Οκτωβρίου, 16.00-18.00, σε συνεργασία με το ΤΕΠΑΚ
3. Λάρνακα, Λεωφόρος Νίκου και Δέσποινας Παττίχη, πλησίον του κινηματογράφου Kcineplex, 11 Οκτωβρίου, 16.00-18.00
4. Σωτήρα Αμμοχώστου, Βασίλη Μιχαηλίδη, Υπερυψώμενο Ντεπόζιτο, 12 Οκτωβρίου, 16.00-18.00
5. Αγλαντζιά, Ανδρέα Νικολάου, 15 Οκτωβρίου, 16.00-18.00
Οι εκδηλώσεις για το «Graffiti Street Art και Ασφαλές Παιχνίδι» είναι ανοικτές προς το κοινό. Ελάτε μαζί μας σε μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση για να ενημερωθείτε για το ασφαλές παιχνίδι και να φωτογραφηθείτε με τα έργα των καλλιτεχνών.