Επ.Αμμοχώστου: Eπισφραγίστηκε η ένταξη του ΤΕΒΕΑ στο ΕΒΕΑ

Η επίτευξη της συμφωνίας έγινε κατορθωτή για την πρόοδο και ανάπτυξη της ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου και την επιστροφή στην Αμμόχωστο

viber image 2023 11 19 22 35 59 920 EBEA, exclusive, TEBEA, ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Μία σημαντική συμφωνία την οποία υλοποιήθηκε απο το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αμμοχώστου και την Τουριστική, Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία Αμμοχώστου.

Κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του ΕΒΕΑ που πραγματοποιήθηκε στην Αγία Νάπα την περασμένη Τετάρτη, επικυρώθηκε η μεταξύ τους συμφωνία η οποία προνοεί μεταξύ άλλων όπως τα μέλη της ΤΕΒΕΑ ενταχθούν στο Επιμελητήριο Αμμοχώστου με τη διαδικασία που προβλέπεται στο καταστατικό του ΕΒΕΑ και ως επακόλουθο τη διάλυση της ΤΕΒΕΑ με τις διαδικασίες που προβλέπουν τόσο το καταστατικό της όσο και η νομοθεσία.

Η επίτευξη αυτής της συμφωνίας έγινε κατορθωτή, όπως αναφέρει κοινή ανακοίνωση, με γνώμονα την ανάγκη για συστράτευση όλων στον αγώνα για την πρόοδο και ανάπτυξη της ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου και την τελική επιστροφή στην Αμμόχωστο.

Αυτούσια η ανακοίνωση του TEBEA – Τουριστική Εμπορική Βιομηχανική Εταιρεία Αμμοχώστου:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι έχει επιτευχθεί μια ιστορική συμφωνία για την Επαρχία Αμμοχώστου μεταξύ Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αμμοχώστου (ΕΒΕΑ) και Τουριστικής Εμπορικής Βιομηχανικής Εταιρείας Αμμοχώστου (ΤΕΒΕΑ).
Η συμφωνία έγινε ομόφωνα αποδεκτή από τα Διοικητικά Συμβούλια των δύο οργανισμών ενώ επικυρώθηκε στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αμμοχώστου, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023 στο ξενοδοχείο Nissi Beach στην Αγία Νάπα.
Η συμφωνία προνοεί μεταξύ άλλων όπως τα μέλη της ΤΕΒΕΑ ενταχθούν στο Επιμελητήριο Αμμοχώστου με τη διαδικασία που προβλέπεται στο καταστατικό του ΕΒΕΑ και ως επακόλουθο τη διάλυση της ΤΕΒΕΑ με τις διαδικασίες που προβλέπουν τόσο το καταστατικό της όσο και η νομοθεσία.
Η επίτευξη αυτής της συμφωνίας έγινε κατορθωτή με γνώμονα την ανάγκη για συστράτευση όλων στον αγώνα για την πρόοδο και ανάπτυξη της ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου και την τελική επιστροφή στη Βασιλεύουσα Μητρόπολη μας.
Δίνεται νέα πνοή για την Επαρχία Αμμοχώστου, καθώς με την ενδυνάμωση του Επιμελητηρίου Αμμοχώστου, με τη στήριξη των μελών του, συνεργασία με το ΚΕΒΕ και τη στήριξη των Δήμων, Κοινοτήτων και συγκροτημένων συνόλων, η ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου θα διεκδικήσει και θα αγωνιστεί για αυτά που δικαιούται, με ενιαίο πνεύμα και κοινούς στόχους.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέβαλαν στην επίτευξη αυτής της συμφωνίας και ιδιαίτερα στους Προέδρους και τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων για την ομόφωνη απόφαση τους, θέτοντας πάνω από όλα το συμφέρον της Επαρχίας Αμμοχώστου και την επιστροφή στην κατεχόμενη πόλη μας.