Επ. Αμμοχώστου: Κανονικά τα μαθητικά δρομολόγια σήμερα – Η ανακοίνωση του ΟΣΕΑ

Kανονικά λειτουργούν από το πρωί της Δευτέρας όλα τα δρομολόγια χώρις να υπάρχουν προβλήματα

osea1 exclusive, δρομολόγια, Μαθητές, ΟΣΕΑ

Kανονικά λειτουργούν από το πρωί της Δευτέρας 11/12 όλα τα δρομολόγια χώρις να υπάρχουν προβλήματα μετά την τοποθέτηση αυτόματων συστημάτων πυρόσβεσης κινητήρα σε αριθμό λεωφορείων, αναφέρει σε ανακοίνωση της ο Οργανισμός Συγκοινωνιών Επαρχίας Αμμοχώστου (ΟΣΕΑ).

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Ο Οργανισμός Συγκοινωνιών Επαρχίας Αμμοχώστου (ΟΣΕΑ) ανακοινώνει ότι από το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας 11/12/2023 θα εκτελούνται κανονικά όλες οι μαθητικές διαδρομές, μετά την παραλαβή και την τοποθέτηση συστημάτων αυτόματης κατάσβεσης πυρκαγιάς στο χώρο του κινητήρα στα λεωφορεία τα οποία ήταν εγγεγραμμένα πριν την 01/09/2021.
Επιπλέον ο ΟΣΕΑ ενημερώνει ότι συνεχίζει κανονικά την εκτέλεση όλων των υπολοίπων δρομολογίων της τακτικής υπηρεσίας στην Επαρχία Αμμοχώστου και στις κοινότητες Ξυλοφάγου, Ορμήδειας και Ξυλοτύμπου όπως μέχρι σήμερα χωρίς καμία διακοπή.
Απολογούμαστε για την ταλαιπωρία που προκλήθηκε αυτήν την εβδομάδα και σας διαβεβαιώνουμε ότι προβαίνουμε σε όλες τις ενέργειες για την αρτιότερη εξυπηρέτηση όλου του επιβατικού κοινού και των μαθητών της επαρχίας μας.
Εκ της Διευθύνσεως του ΟΣΕΑ

https://www.facebook.com/oseabus/posts/pfbid02hFXQqMtK3HgxMgRXHJJSwr78EfCsr495QJyptscNY9Qk6WufkGaw4yQpx4wfQSvgl?__cft__[0]=AZXK8eWyXlZXoojZlya9eMtQ2ac9rsq743jOLyIN26gkXokJ6dNJ8Oen4FK3EtzgBaZ60kTIT_8qhXyuu5cNNkPnQowpk4G8gh1oQhW3nBSDfsrnRWyoiXCDyArgpTRqQvhRoMGJtCP5H3RvNBz-LzldpU7NwIUHzCs0NQYypsEWunZUCZtU5RmX615BwQDfKow&__tn__=%2CO%2CP-R