Επ. Αμμοχώστου: Καταζητείται ο 39χρονος Χρίστος για υπόθεση πλαστογραφίας (ΕΙΚΟΝΑ)

Αναζητείται 39χρονος για υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστών εγγράφων, και εξασφάλισης εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις που διαπράχθηκε σε επ. Αμμοχώστου και Λευκωσίας

EFB3B423 3C65 4E83 972E 417884AF5C5F Αστυνομία, καταζητούμενο πρόσωπο

Τη φωτογραφία και στοιχεία καταζητούμενου υπόπτου προσώπου, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Χρίστο Κωνσταντίνου, 39 ετών, από τη Λευκωσία, εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστών εγγράφων, και εξασφάλισης εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις. Τα αδικήματα φέρεται σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία να διαπράχθηκαν μεταξύ της 01ης Ιανουαρίου, 2021, και 17 Φεβρουαρίου, 2022, στις επαρχίες Λευκωσίας και Αμμοχώστου.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με τη Γραμμή του Πολίτη, στο τηλέφωνο 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Δείτε τη φωτογραφία όπως τη δημοσίευσε η Αστυνομία:

Καταζητούμενο Πρόσωπο 11.03.2022 Αστυνομία, καταζητούμενο πρόσωπο

Σημ.: Φωτογραφία καταζητούμενου προσώπου μπορεί να δημοσιευθεί αποκλειστικά και μόνο για το σκοπό για τον οποίο δίδεται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευση της, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.

Πηγή: Αστυνομία Κύπρου