ΕΠ.ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Κατέγραψαν προβλήματα και ελλείψεις οι ιδιοκτήτες Κέντρων Αναψυχής (ΒΙΝΤΕΟ)

Προσπάθεια για να αναδείξουν τα προβλήματα του κλάδου έκαναν οι επιχειρηματίες - Τί δήλωνει ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Κέντρων Αναψυχής, Βάσος Ξυδιάς

Main Image x2 18 exclusive

Λίγο πριν την πρεμιέρα επιστροφής στην κανονικότητα καθώς και την επάνοδο, όπως δείχνουν τα πράγματα, σε προ κορωνοϊού εποχή για τον τουρισμό, τα κέντρα αναψυχής μετρούν τις πληγές και τις ανάγκες τους ώστε ο κλάδος να επανέλθει ομαλά σε κανονικούς ρυθμούς.

Ανάγκες και προβλήματά κατέγραψε χθες (15/2) ο τοπικός σύνδεσμός ιδιοκτητών κέντρων αναψυχής στην ελεύθερη Αμμόχωστο.

Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες των κέντρων αναψυχής, πρόκειται για χιλιάδες θέσεις εργασίες που χρειάζεται να πληρωθούν, τη στιγμή που, όπως αναφέρουν, η ακρίβεια έχει φτάσει στα ύψη και πολλοί ευρωπαίοι εργαζόμενοι εγκατέλειψαν την Κύπρο λόγω πανδημίας.

Μάλιστα σύμφωνα με τους ίδιους -όπως και στην περίπτωση των ξενοδόχων- τα βλέμματα στρέφονται προς την εξεύρεση προσωπικού από τρίτες χώρες ζητώντας και τη συμβολή του Υπουργείου Εργασίας.

Σε μια εκστρατεία που διοργάνωσε ο Σένδεσμος ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Αμμοχώστου καταγράφηκαν οι ελλείψεις, σε μια προσπάθεια ανάδειξης του μέγεθος του προβλήματος αλλά και ευαισθητοποίησης των αρμοδίων για λήψη άμεσων μέτρων για επίλυσή τους πριν το άνοιγμα της τουριστικής περιόδου.

Δείτε τις δηλώσεις του Βάσου Ξυδιά, Προέδρου του Συνδέσμου Κέντρων Αναψυχής Αμμοχώστου: 

FamagustaNews