Επ. Αμμοχώστου: Καθηγητής καταγγέλθηκε ότι τράβηξε 13χρονο από τα μαλλιά

Εκπαιδευτικός καταγγέλθηκε στην Αστυνομία για άσκηση βίας σε μαθητή στην ελεύθερη Αμμόχωστο

IMG 2155 exclusive, Σχολεία

Εκπαιδευτικός καταγγέλθηκε στην Αστυνομία για άσκηση βίας σε μαθητή στην ελεύθερη Αμμόχωστο σύμφωνα με όσα μεταδίδει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος».

Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές που επικαλείται ο «Φιλελεύθερος», ο καταγγέλλων γονέας μετέβη σήμερα το πρωί μαζί με τον 13χρονο γιο του στον Αστυνομικό Σταθμό Δερύνειας και έκαναν σχετική καταγγελία.

Σύμφωνα με τον ισχυρισμό που προβλήθηκε και εξετάζεται από την Αστυνομία, σήμερα το πρωί και κατά τη διάρκεια του πρώτου διαλείμματος, εκπαιδευτικός Γυμνασίου της περιοχής φέρεται να έπιασε από τα μαλλιά τον ανήλικο με την αιτιολογία ότι ο τελευταίος «έκανε καράτε» σε συμμαθητή του.

Ο καταγγέλλων γονέας φέρεται να δίνει την δική του εκδοχή για το επίμαχο περιστατικό και να υποστηρίζει πως σε άλλες δυο περιπτώσεις κατά την περασμένη εβδομάδα ο ίδιος εκπαιδευτικός επέδειξε βίαιη συμπεριφορά έναντι του 13χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στους παραπονούμενους δόθηκε ιατρικό έντυπο, προκειμένου να εξεταστεί ο ανήλικος από κυβερνητικό γιατρό, βάσει της διαδικασίας που ακολουθείται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Στο πλαίσιο των αστυνομικών εξετάσεων αναμενόταν να κληθεί και ο εκπαιδευτικός για να καταθέσει τις δικές του θέσεις για το περιστατικό.

Πηγή: Φιλελεύθερος