Επ. Αμμοχώστου: Ο νέος καινοτόμος οδηγός εξόδου – Δήλωσε την επιχείρησή σου

Το Famagusta.News στηρίζει τις τοπικές επιχειρήσεις εστίασης και διασκέδασης και δημιουργεί έναν καινοτόμο ψηφιακό οδηγό διασκέδασης

εικόνα Viber 2020 06 14 21 37 11 exclusive, FamagustaLife, Εστιατόρια

To Famagusta.News σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, στηρίζει τις επιχειρήσεις εστίασης και αναψυχής της επαρχίας Αμμοχώστου δημιουργώντας έναν ψηφιακό κατάλογο των επιχειρήσεων εστίασης και φιλοξενίας (εστιατόρια, ταβέρνες, καφετέριες).

Γνώρισε εδώ το FAMAGUSTA.LIFE, τον πρώτο και μοναδικό οδηγό διασκέδασης για ολόκληρη την επαρχία Αμμοχώστου.

Ο κατάλογος αυτός θα ανανεώνεται συνεχώς με επιχειρήσεις ενώ οι ιδιοκτήτες μπορούν να καταχωρούν τη δικιά τους επιχείρηση εντελώς ΔΩΡΕΑΝ με στόχο την ενθάρρυνση του κοινού να στηρίζει τις επιχειρήσεις της επαρχίας Αμμοχώστου, αλλά και των επισκεπτών της περιοχής.

Παράλληλα, αποτελεί τον πρώτο και μοναδικό οδηγό εξόδου για την επαρχία Αμμοχώστου, όπου με μια εύχρηστη και καινοτόμα υπηρεσία το κοινό μπορεί να βρει με ευκολία τις επιλογές εξόδου του (εστιατόρια, ταβέρνες, καφετέριες, κέντρα διασκέδασης και άλλα).

Καταχωρήστε την δική σας Επιχείρηση πατώντας εδώ ή ψάξτε την νέα σας επιλογή εξόδου και στηρίξτε τις επιχειρήσεις της επαρχίας Αμμοχώστου ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

FAMAGUSTA.LIFE

Στιγμιότυπο 2020 06 14 21.31.45 exclusive, FamagustaLife, Εστιατόρια