Επ. Αμμοχώστου/Run for Autism: “Αποδοχή, Ένταξη, Αγάπη” και ο αυριανός αγώνας δρόμου

Ο Λούης Λοΐζου, εθελοντής στον αγώνα δρόμου και η Χρύσω Προδρόμου, Πρόεδρος του Συνδέσμου Στήριξης Αυτισμού, μίλησαν στην κάμερα του Famagusta.News για τον αγώνα καθώς και για την Παγκόσμια Ημέρα αυτισμού.

Run For Autism exclusive

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα αυτισμού η οποία είναι σήμερα 2 Απριλίου, ο Σύνδεσμος στήριξης Αυτισμού επαρχίας Αμμοχωστου σε συνεργασία με το Smile Project, διοργανώνουν αύριο Κυριακή 3 Απριλίου και ώρα 8:00 π.μ αγώνα δρόμου με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποιήση όσον αφορά το φάσμα του αυτισμού.

Ο αγώνας τελείται υπό την αιγίδα του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Γιάννη Καρούσου, ο οποίος θα σηματοδοτήσει και την έναρξη του.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει από την παραλία Nissi και θα καταλήξει στην Αγία Θέκλα.

Οι ετοιμασίες είναι ακόμα σε εξέλιξη αφού σήμερα όλοι οι διαγωνιζομενοι κλήθηκαν να παραλάβουν τα νούμερα τους.

Το Famagusta.news βρέθηκε εκεί όπου όλοι οι διαγωνιζόμενοι οι οποίοι έχουν ξεπεράσει τους 700 παρέλαβαν τα νούμερα τους.

Ο Λούης Λοΐζου ο οποίος είναι εθελοντής στον αγώνα δρόμου και η Χρύσω Προδρόμου, Πρόεδρος του Συνδέσμου Στήριξης Αυτισμού, μίλησαν στην κάμερα του Famagusta.News για τον αγώνα καθώς και για την Παγκόσμια Ημέρα αυτισμού.

Όλες οι πληροφορίες για τον αγώνα: 

Σήμερα 2 Απριλίου (Παγκόσμια ημέρα Αυτισμού) τρέχει η εκστρατεία #φοράμεόλοιμπλε, όπου όλοι στον εργασιακό τους χώρο και μη φοράνε μπλε!

FamagustaNews