Επ.Αμμοχώστου: Σκληρό bullying σε κύπρια τρανς – «Απειλήθηκε η ζωή της»

«Μπορεί να αντιδράσει μόνη της κρατώντας μαχαίρι και να τους εκφοβίσει» της έλεγε η Αστυνομία

Screenshot 1 11 BULLYING, exclusive, Βουλή

Ανελέητο Εκφοβισμό κατήγγειλε γυναίκα τρανς από την επαρχία Αμμοχώστου χθες Δευτέρα 17/06 στη Βουλή. Την καταγγελία έφερε στο φως ο εκπρόσωπος της οργάνωσης ACCEPT, Στέφανος Ευαγγελίδης, ενώπιον των βουλευτών της κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Ο Στέφανος Ευαγγελίδης, μέλος ΛΟΑΤΚΙ προέβη στη σοβαρή καταγγελία, για τον εκφοβισμό που ζει μία γυναίκα που ανήκει στην τρανς κοινότητα στην επαρχία Αμμοχωστου.

Μιλώντας στην εκπομπή Μεσημέρι και Κάτι του Σίγμα ο κύριος Ευαγγελίδης ανέφερε ότι «δεν πρέπει να φτάνουμε στο σημείο να γίνονται αυτά, φτάσαμε στο σημείο που τα Συνταγματικά Δικαιώματα που αφορά την προστασία της οικία να καταπατούνται και να μπαίνουμε στα σπίτια των ανθρώπων και να τους κάνουμε bullying».

Ο κύριος Ευαγγελίδης κατήγγειλε ότι απειλήθηκε η ζωή της αναφέροντας οτι «το συγκεκριμένο άτομο βιώνει δύο χρόνια εκφοβισμό και οι καταγγελίες που γίνονταν στους Αστυνομικούς σταθμούς δεν εισακούγονταν σε σημείο που έδιωχναν το συγκεκριμένο άτομο λέγοντας του οτι πρέπει να έρθει με δικηγόρο ή οτι μπορεί να αντιδράσει μόνη της κρατώντας μαχαίρι και να τους εκφοβίσει».

Δείτε τo βίντεο: