Επ. Αμμοχώστου: Στη φυλακή τέσσερεις νεαροί για διάρρηξη – Έκλεψαν κυνηγετικό όπλο

Στη φυλακή τέσσερεις νεαροί από 18 μέχρι 20 ετών

2F4801FE 8C06 4156 A7A5 4E8B16B0D6FE 1 exclusive, Αστυνομία, Δικαστήριο
Εικόνα Αρχείου

Στην Αμμόχωστο, μετά από εκδίκαση υπόθεσης διάρρηξης κατοικίας και κλοπής μεταξύ άλλων αντικειμένων και ενός κυνηγετικού πυροβόλου όπλου, το Επαρχιακό Δικαστήριο επέβαλε στους τέσσερις κατηγορούμενους, ηλικίας από 18 έως 20 ετών, ποινές φυλάκισης διάρκειας από εφτά έως εννέα μηνών.

Συγκεκριμένα, το Δικαστήριο επέβαλε ποινές φυλάκισης εννέα μηνών στον 20χρονο και στον ένα από τους δύο 18χρονους, ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών, στον δεύτερο 18χρονο και ποινή φυλάκισης εφτά μηνών, στον 19χρονο.

Οι τέσσερις τους είχαν συλληφθεί μετά από στοιχεία που προέκυψαν κατά τη διερεύνησης της υπόθεσης, που είχε καταγγελθεί τον περασμένο Δεκέμβριο, στο ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Όπως είχε καταγγελθεί, από την κατοικία είχαν κλαπεί οικιακές συσκευές, συνολικής αξίας 1,000 ευρώ και μικρό χρηματικό ποσό. Η κλοπή του κυνηγετικού πυροβόλου όπλου από την κατοικία, καθώς και αριθμού χρυσαφικών, διαπιστώθηκε μετά τον εντοπισμό του όπλου, κατά τις έρευνες που διεξήγαγε το ΤΑΕ Αμμοχώστου στο πλαίσιο διερεύνηση της υπόθεσης.

Με την ολοκλήρωση των αστυνομικών εξετάσεων, η υπόθεση καταχωρήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, για άμεση εκδίκαση.

Πηγή: Αστυνομία Κύπρου