Επ. Αμμοχώστου: Σύλληψη 20χρονου για υπόθεση συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Εικόνα Αρχείου

Στη σύλληψη 20χρονου προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, απειλής και εκβίασης, αδικήματα που φέρεται να διαπράχθηκαν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, 1η Μαΐου, στην επαρχία Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία και σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, γύρω στις 10.30 το βράδυ της Παρασκευής, έξι πρόσωπα φέρεται να μετέβηκαν στην οικία 40χρονου, στην επαρχία Αμμοχώστου και απειλώντας τον, απαίτησαν να τους πληρώσει χρηματικό ποσό που όπως ισχυρίστηκαν ο ίδιος χρωστούσε. Αφού ο 40χρονος ανάφερε στους έξι υπόπτους ότι δεν οφείλει χρήματα σε οποιοδήποτε πρόσωπο, αυτοί εξέφρασαν εκ νέου εναντίον του, απειλή ότι θα του κάνουν κακό και αποχώρησαν.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 20χρονου, ο οποίος συνελήφθη με Δικαστικό ένταλμα, λίγο πριν τις 8.00 χθες το βράδυ και τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί το περασμένο Σάββατο, βάσει Δικαστικών ενταλμάτων, άλλα τέσσερα πρόσωπα, ηλικίας 28, 29, 32 και 40 χρόνων. Το πρωί της Κυριακής, το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε εναντίον τους διατάγματα μονοήμερης κράτησης, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης και χθες το απόγευμα αφέθηκαν ελεύθεροι, χωρίς να κατηγορηθούν γραπτώς, με την Αστυνομία να συνεχίζει τις εξετάσεις.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Famagusta.News