Επ.Αμμοχώστου: Τα 2 σημεία που γίνονται rapid test – Το σημείο για τα μέλη της ΠΟΕΔ

Όλες οι πληροφορίες για τα σημεία που γίνεται η δειγματοληψία μέσω των rapid test

εικόνα Viber 2020 12 03 09 22 51 1 exclusive, rapid test, Σημεία rapid test

Στην επαρχία Αμμοχώστου λειτουργούν δύο σημεία δειγματοληψίας για τον πληθυσμιακό έλεγχο για κορωνοϊό με rapid tests.

Στην επαρχία Αμμοχώστου η μονάδα δειγματοληψίας με τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου θα βρίσκεται στο χώρο στάθμευσης πίσω από το Δημαρχείο Παραλιμνίου από τις 08.30 το πρωί μέχρι τις 17.00 το απόγευμα και στη Λέσχη Ηλικιωμένων Αυγόρου από τις 9 το πρωί μέχρι τις 17.00 το απόγευμα.

Ακόμα στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Παραλιμνίου από τις 08.30 το πρωί μέχρι τις 16.30 το απόγευμα θα διενεργηθεί έλεγχος με rapid test αντιγόνου, στα μέλη της ΠΟΕΔ, στα πλαίσια της πρωτοβουλίας του Υπουργείου Υγείας σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και τις εκπαιδευτικές οργανώσεις.

Σε ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας αναφέρεται ότι «το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους πολίτες και ιδιαίτερα και με προτεραιότητα, όσους απασχολούνται σε χώρους εξυπηρέτησης κοινού, διανομείς και επαγγελματίες πρώτης γραμμής».

Οι πολίτες θα ενημερώνονται για το αποτέλεσμα της εργαστηριακής τους εξέτασης με γραπτό μήνυμα εντός 24 ωρών, αλλά και γραπτώς, εάν επιθυμούν, από τις κινητές μονάδες εντός 30 λεπτών από τη δειγματοληψία.