Eπ.Αμμοχώστου: Τις παραλίες τίμησαν το Σαββατοκύριακο οι πολίτες (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ζέστη και το επιπρόσθετο μήνυμα για τα ΣαββατοΚύριακα έδωσαν την ώθηση στους πολίτες για βουτιές στις παραλίες

unnamed file 5 exclusive, Παραλίες, ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Δεκάδες συμπολίτες μας  από όλη την Κύπρο, επέλεξαν χθες τις παραλίες της Επαρχίας Αμμοχώστου για να αντιμετωπίσουν τις υψηλές θερμοκρασίες. 

Ο υδράργυρος που κτύπησε τους 32 βαθμούς χθες, σε συνδιασμό με τα τρία sms για τη διακίνηση των πολιτών που ισχύει τα ΣαββατοΚύριακα, οδήγησαν αρκετό κόσμο να κάνει τις πρώτες του βουτιές στα καταγάλανα νερά των παραλιών της Επαρχίας Αμμοχώστου.

Μάλιστα, η κινητικότητα μεταφέρθηκε και στους λιγοστους χώρους εστίασης που επαναλειτούργησαν στην τουριστική περιοχή,  εξέλιξη η οποία σίγουρα δεν είναι ικανοποιητική, ωστόσο καταγράφεται στα θετικά.

Σήμερα, στο Nissi beach όπως και στις υπόλοιπες παραλίες o κόσμος ήταν λιγοστός, ενώ στην συντριπτική τους πλειοψηφία ήταν τουρίστες.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι η η Επιτροπή Αγώνα Αγίας Νάπας – Πρωταρά έκανε κάλεσμα για δυναμική διαμαρτυρία την ερχόμενη Τετάρτη, στην οποία κάλεί τους επιχειρηματίες της Αγίας Νάπας και Πρωταρά να παρευρεθούν, καθώς όπως αναφέρει στην σχετική ανακοίνωση “παρά τις προειδοποιήσεις και εκκλήσεις της, η τουριστική βιομηχανία και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις στις αμιγώς τουριστικές περιοχές Αγίας Νάπας και Πρωταρά αφέθηκαν στην τύχη τους, έρμαιο της Πανδημίας και των πρωτοφανών οικονομικών συνεπειών”

Famagusta.News