Επ. Αμμοχώστου: Το curfew και οι έρημοι δρόμοι τα μεσάνυχτα (ΒΙΝΤΕΟ+ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η εικόνα της επαρχίας Αμμοχώστου μετά τις 11 το βράδυ. Πόσο συμμορφώνονται οι πολίτες και οι έλεγχοι της Αστυνομίας. Βίντεο-ρεπορτάζ Famagusta.News

DSC 5917 scaled exclusive, Βίντεο

Σάββατο, 48 ώρες μετά την πρώτη νύχτα που τέθηκε σε εφαρμογή η απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 23:00, η δημοσιογραφική ομάδα του Famagusta.News βγήκε στους δρόμους της Επαρχίας Αμμοχώστου ώστε να σας μεταφέρει την εικόνα που καταγράφετε πλέον κατά τις βραδινές ώρες.

Δείτε το ρεπορτάζ της δημοσιογραφικής ομάδας του Famagusta.News:

Η ομάδα μας, με παραχώρηση ειδικής άδειας, κυκλοφόρησε στους τέσσερεις μεγάλους δήμους της Επαρχίας (Παραλίμνι, Σωτήρα, Δερύνεια και Αγία Νάπα) μετά τις 23:00, όπου διαπιστώσαμε ότι η πλειοψηφία των πολιτών συμμορφώθηκε στα νέα μέτρα, καθώς τουλάχιστον τις δύο ώρες που κυκλοφορήσαμε, δεν υπέπεσε στην αντίληψη μας καμία παραβίαση από τους πολίτες.

DSC 5972 scaled exclusive, Βίντεο

Οι λιγοστοί που βρίσκονταν στον δρόμο ήταν εργαζόμενοι που επέστρεφαν στο σπίτι τους από την δουλειά, οι οποίοι είχαν μαζί τους το απαιτούμενο έγγραφο, και κάποιοι διανομείς φαγητού οι οποίοι επιτρεπόταν να εργάζονται.

DSC 5870 scaled exclusive, Βίντεο

Η Aστυνομία από την πλευρά της διενεργούσε αυστηρούς και πολυάριθμους ελέγχους, με πολλές περιπολίες ούτως ώστε να τηρηθούν στο ακέραιο τα νέα μέτρα, με την ελπίδα όλων για περιορισμού της διασποράς του ιού.

DSC 5888 scaled exclusive, Βίντεο

“Βουβή” λοιπόν η Επαρχία, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το ότι κατά την διαδρομή μας από την Δερύνεια προς την Αγία Νάπα, στον δρόμο είδαμε μόνο 3 περιπολικά τα οποία διενεργούσαν περιπολίες.

DSC 5955 scaled exclusive, Βίντεο

Επισημαίνεται ότι από το πρωί του Σαββάτου μέχρι και το πρωί της Κυριακής, από τους ελέγχους της Αστυνομίας, καταγγέλθηκαν 7 πολίτες για μη χρήση μάσκας και 2 πολίτες για μετακίνηση κατά τις βραδινές ώρες (23:00-05:00) χωρίς δικαιολογητικό.

DSC 5946 scaled exclusive, Βίντεο

Famagusta.News / Ρεπορτάζ: Χριστόδουλος Μεταξάς