Επ.Αμμοχώστου: Το σημείο που θα γίνονται αύριο τα rapid test – Αλλαγή σημείου και ωρών διεξαγωγής

c1b4dc24dfd4fc79a4efeabafbea2ccf Coronavirus, rapid test, Σημεία rapid test

Τα σημεία στα οποία θα βρίσκονται αύριο οι μονάδες δειγματοληψίας για τον πληθυσμιακό έλεγχο με rapid tests, ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας, ενώ αναφέρει ότι την ημέρα των Χριστουγέννων δεν θα διενεργούνται rapid tests, ενώ πιθανόν να διενεργηθούν δειγματοληψίες το Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου, το απόγευμα μόνο.

Επιπρόσθετα, την Κυριακή θα γίνουν τα rapid test, σε σημεία τα οποία θα ανακοινωθούν το Σάββατο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, για αύριο, 24 Δεκεμβρίου 2020, οι μονάδες δειγματοληψίας για τον έλεγχο του γενικού πληθυσμού με rapid test αντιγόνου θα βρίσκονται στα ακόλουθα σημεία:

Επαρχία Αμμοχώστου: Χώρος στάθμευσης υπεραγοράς Σκλαβενίτης, Παραλίμνι (Οδός 1ης Απριλίου 151)9 π.μ.-3 μ.μ.

Επαρχία Λεμεσού: Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου, Λεμεσός (έξω από το Διοικητήριο)10 π.μ.-3 μ.μ., Υπόγειος χώρος στάθμευσης Limassol Shopping Centre, Πολεμίδια (πρώην Ορφανίδης)10 π.μ.-3 μ.μ.

Επαρχία Λάρνακας : Χώρος στάθμευσης Super Home Center10 π.μ.-3 μ.μ., Χώρος στάθμευσης Jumbo 10 π.μ.-3 μ.μ.

Επαρχία Λευκωσία: Διασταύρωση Λεωφόρων Σταυρού και Ιωσήφ Χατζηιωσήφ (μπροστά από Coffee Island)10 π.μ.-3 μ.μ., Χώρος στάθμευσης Jumbo, Λακατάμια10 π.μ.-3 μ.μ., Πλατεία Ελευθερίας, Λευκωσία10 π.μ.-3 μ.μ.

Επαρχία Πάφου, Χώρος στάθμευσης ERA KORIVOS (Λεωφόρος Δημοκρατίας 2, παρά το Παφιακό Στάδιο)10 π.μ.-3 μ.μ.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους πολίτες και ιδιαίτερα και με προτεραιότητα, όσους απασχολούνται σε χώρους εξυπηρέτησης κοινού, διανομείς και επαγγελματίες πρώτης γραμμής.

Οι πολίτες θα ενημερώνονται για το αποτέλεσμα της εργαστηριακής τους εξέτασης με γραπτό μήνυμα εντός 24 ωρών, αλλά και γραπτώς, εάν επιθυμούν, από τις κινητές μονάδες εντός 30’ από τη δειγματοληψία.

Το Υπουργείο Υγείας ευχαριστεί τις Τοπικές Αρχές για την προθυμία και τη συνεργασία που προσφέρουν.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, την ημέρα των Χριστουγέννων δεν θα διενεργούνται rapid tests, ενώ πιθανόν να διενεργηθούν δειγματοληψίες το Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου, το απόγευμα μόνο.

Επιπρόσθετα, την Κυριακή θα γίνουν τα rapid test, σε σημεία τα οποία θα ανακοινωθούν το Σάββατο.

Πηγή: ΚΥΠΕ