Ετοιμαστείτε για την απόλυτη πρόκληση του Protaras Swimrun Solo!

Δήλωσε συμμετοχή στο Protaras SwimRun

Screenshot 7 1 exclusive, Protaras SwimRun, Πρωταράς

Η μεγάλη στιγμή πλησιάζει! To Protaras SwimRun επιστρέφει και σας προσκαλεί να ζήσετε μία συναρπαστική εμπειρία αθλητισμού, αντοχής και διασκεδασης. Αν αγαπάτε τη θάλασσα, το τρέξιμο και τις προκλήσεις, τότε αυτός ο αγώνας είναι για εσάς!

20211010 DJI 0381 Edit Edit scaled exclusive, Protaras SwimRun, Πρωταράς

Τι είναι το Swimrun;

Το Swimrun είναι ένας μοναδικός αγώνας που συνδυάζει το κολύμπι στη θάλασσα και το τρέξιμο σε φυσικό τοπίο. Οι αθλητές καλούνται να εναλλάσσουν τρέξιμο και κολύμπι χωρίς διαλείμματα, ξεπερνώντας τον εαυτό τους μέσα από απαιτητικές διαδρομές. Είναι ένας αγώνας που απαιτεί φυσική αντοχή και πνευματική δύναμη.

Ημερομηνία: 13/10/2024
Τοποθεσία: Πρωταρας
Αποστάσεις: 5 χλμ, 13χλμ, 19 χλμ.
Εγγραφές: Ανοικτές έως 30/09/2024

55698741 2484205195139950 70684945081654 1 exclusive, Protaras SwimRun, Πρωταράς

Γιατί να συμμετάσχετε;

– Προκαλέστε τα όρια σας: Ο αγώνας Swimrun αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία να δοκιμάσετε τις αντοχές σας, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά.
– Ζήστε τη φύση: Οι διαδρομές είναι σχεδιασμένες για να αναδείξουν το φυσικό κάλλος της περιοχής, με κρυστάλλινα νερά και μαγευτικά μονοπάτια.
– Συμμετοχή για όλους: Είτε είστε επαγγελματίες αθλητές είτε απλώς λάτρεις της περιπέτειας, ο αγώνας προσφέρει διάφορα επίπεδα δυσκολίας για όλους.

IMG 3588.JPG scaled exclusive, Protaras SwimRun, Πρωταράς

Μην χάσετε την ευκαιρία!

Οι εγγραφές είναι ήδη ανοιχτές και οι θέσεις είναι περιορισμένες. Εξασφαλίστε τη συμμετοχή σας σήμερα και ετοιμαστείτε να ζήσετε μία αξέχαστη αθλητική εμπειρία!

Χορηγοί και Υποστηρικτές του αγώνα είναι: Counterpain , Giovani Homes, AWOL Adventure Without Limits, NETinfo, Komanetsi Aquatic & Fitness Center, Cavo Maris Βeach Hotel & Suites , φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος , φούρνοι Ζορμπάς.

Διοργανωτές: SwimRun Cyprus & Δήμος Παραλιμνίου – Δερύνειας.

Χορηγοί επικοινωνίας: Famagusta News

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στην ιστοσελίδα www.swimruncyprus.com και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Facebook: https://www.facebook.com/SwimRunCyprus/
Instagram: https://www.instagram.com/swimruncyprus