ΕΒΕ Αμμοχώστου: Πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Αναφέρθηκε το πρόβλημα της κατεχόμενης Αμμοχώστου με τις παράνομες ενέργειες της Τουρκίας και του ψευδοκράτους

DSC 4773 exclusive, KEBE, Δήμαρχος Αμμοχώστου, εμπορικό και βιομηχανικό επιμελητήριο

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023, στο ξενοδοχείο Nissi Beach στην Αγία Νάπα, η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αμμοχώστου για το έτος 2023.

Χαιρετισμό απηύθυναν εκ μέρους του Υπουργού Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας κύριου Γιώργου Παπαναστασίου ο γενικός διευθυντής του Υπουργείου κύριος Μάριος Παναγίδης, εκ μέρους του Προέδρου του ΚΕΒΕ κυρίου Χριστόδουλου Αγκαστινιώτη ο Αντιπρόεδρος Εμπορίου του ΚΕΒΕ κύριος Όθωνας Θεοδούλου και ο Δήμαρχος Αμμοχώστου Δρ. Σίμος Ιωάννου.

DSC 4630 scaled exclusive, KEBE, Δήμαρχος Αμμοχώστου, εμπορικό και βιομηχανικό επιμελητήριο

Η Συνέλευση ολοκληρώθηκε με την ομιλία του Προέδρου του Επιμελητηρίου κυρίου Αυγουστίνου Παπαθωμά, ο οποίος αναφέρθηκε στον πρόβλημα της κατεχόμενης Αμμοχώστου με τις παράνομες ενέργειες της Τουρκίας και του ψευδοκράτους, στα προσφυγικά προβλήματα, στα θέματα που απασχολούν την Ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου, ως επίσης και στις δράσεις του Επιμελητηρίου. Επεσήμανε επίσης τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο επιχειρηματικός κόσμος και υπέβαλε εισηγήσεις για την αντιμετώπιση τους.

DSC 4626 scaled exclusive, KEBE, Δήμαρχος Αμμοχώστου, εμπορικό και βιομηχανικό επιμελητήριο

DSC 4701 scaled exclusive, KEBE, Δήμαρχος Αμμοχώστου, εμπορικό και βιομηχανικό επιμελητήριο

Κλείνοντας ο κύριος Παπαθωμάς δήλωσε:
«Με σεβασμό στην ιστορία μας και στους προγενέστερους αξιωματούχους του ΕΒΕΑ, το Επιμελητήριο μας θα συνεχίσει τον αγώνα για επίτευξη των πρωταρχικών του στόχων που είναι:
 Η λήξη του δράματος της κατοχής του τόπου μας και η επιστροφή στην κατεχόμενη Πόλη και Επαρχία μας
 Η προώθηση των προβλημάτων του προσφυγικού κόσμου
 Η όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των μελών μας σε όποιο μέρος της Κύπρου και να βρίσκονται
 Η προώθηση της ανάπτυξης, προόδου και ευημερίας του ελεύθερου μέρους της Επαρχίας μας και της χώρας μας γενικότερα, με συγκεκριμένες εισηγήσεις και παρεμβάσεις.»

DSC 4773 scaled exclusive, KEBE, Δήμαρχος Αμμοχώστου, εμπορικό και βιομηχανικό επιμελητήριο

Τη Συνέλευση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους o Υφυπουργός Τουρισμού κύριος Κώστας Κουμής, βουλευτές της Αμμοχώστου, δήμαρχοι και κοινοτάρχες της επαρχίας, κρατικοί αξιωματούχοι, εκπρόσωποι άλλων τοπικών φορέων και επιχειρηματίες – μέλη του Επιμελητηρίου Αμμοχώστου.

Η φετινή Συνέλευση είχε εκλογικό χαρακτήρα.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Αμμοχώστου απαρτίζεται από τους κυρίους/κυρίες : Ανδρέα Παπανικολάου, Ανδρέα Φιλίππου, Αντώνη Μικελλίδη, Γιώργο Μαυρουδή, Γιώργο Τοφινή, Ελίνα Πατριώτη, Κώστα Φυτιρή, Κώστα Χαραλάμπους, Κωνσταντίνος Πιερίδη, Λάμπρο Μανώλη, Μιχάλη Βασιλείου, Παναγιώτη Σιάκκα, Παναγιώτη Χρυσάνθου, Πιερή Γυψιώτη, Ράνια Κυριακίδου, Σίλεια Παυλάκη, Τάσο Αναστασιάδη, Τώνη Τουμαζή, Χρίστο Αγγελίδη και Χρυσταλλένη Σώζου.

DSC 4742 scaled exclusive, KEBE, Δήμαρχος Αμμοχώστου, εμπορικό και βιομηχανικό επιμελητήριο