Εξέλιξη στη δίκη για Al Jazeera: Εξαίρεση Πιττάτζιη από το κατηγορητήριο

Εξαίρεση Πιττάτζιη από το κατηγορητήριο στη δίκη που αφορά το ρεπορτάζ Al Jazeera – Θα εκπροσωπεί πλέον τον τρίτο κατηγορούμενο Αντώνη Αντωνίου για τη συγκεκριμένη υπόθεση

E83AE28B AA08 47B4 B4D2 803D8187B6F1 exclusive

Από μια ανατροπήσημαδεύτηκε η έναρξη της δίκης των τεσσάρων στην ποινική υπόθεση, που αφορά τόσο στο ρεπορτάζ του δημοσιογραφικού δικτύου Al Jazeera.

Ο δικηγόρος Αντρέας Πιττάτζιης, ένας εκ των τεσσάρων κατηγορούμενων, αφαιρέθηκε από το κατηγορητήριο της υπόθεσης για το ρεπορτάζ του Al Jazeera με το Δικαστήριο να αναφέρει ότι η εκδίκαση της υπόθεσης συνεχίζεται πλέον με τους άλλους τρεις κατηγορούμενους, δηλαδή τους Δημήτρη Συλλούρη, Χριστάκη Τζιοβάνη και Αντώνη Αντωνίου.

Μετά και την εξέλιξη αυτή, ο κύριος Πιττάτζιης εξέφρασε την πρόθεση να εμφανίζεται ως δικηγόρος του τρίτου κατηγορούμενου στην υπόθεση δηλαδή του Αντώνη Αντωνίου. Κατόπιν διακοπής, το Δικαστήριο ενέκρινε το αίτημα για εκπροσώπηση του Αντωνίου από τον Πιττάτζιη.

«Έχω κουραστεί τρία χρόνια για αυτή την υπόθεση, θα κουραστώ ακόμη λίγο» είπε ο Αντρέας Πιττάτζιης ενώπιον του Δικαστηρίου καταθέτοντας το αίτημα για εκπροσώπηση του κ. Αντωνίου.

Ο Τριανταφυλλίδης εκ μέρους του Δημήτρη Συλλούρη και Παπαϊωάννου εκ μέρους του Τζιοβάνη, εξέφρασαν πρόθεση να εγείρουν προδικαστικές εντάσεις.

Η επόμενη δικάσιμος ορίστηκε για τις 14 Νοεμβρίου.

Πηγή: Cyprustimes.com.cy