FAMAGUSTA CYCLING TEAM: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 3ος αγώνας κυπέλλου ποδηλασίας δρόμου

Με μεγάλη επιτυχία διεξάχθηκε σήμερα Κυριακή 9 Μαΐου ο 3ος Αγώνας Κυπέλλου Ποδηλασίας Δρόμου 'Lefkara Uphill Road Race"

183748066 1896272803871686 8266689860456743764 n exclusive, Famagusta Cycling Team

Η ανακοίνωση του Famagusta cycling team

3ος ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΟΥ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ FAMAGUSTA CYCLING TEAM LEFKARA UPHILL ROAD RACE 2021!

Με μεγάλη επιτυχία διεξάχθηκε σήμερα Κυριακή 9 Μαΐου ο 3ος Αγώνας Κυπέλλου Ποδηλασίας Δρόμου ‘Lefkara Uphill Road Race” τον οποίο διοργάνωσε το Σωματείο μας για 3η συνεχή χρονιά. Για ακόμη μια χρονιά η διοργάνωση ήταν εξαιρετική πάρα το γεγονός ότι ακολούθησαμε αυστηρό πρωτόκολλο στα πλαίσια Lock Down για αντιμετώπιση πανδημίας covid-19.

Ένας αγώνας στον οποίο έλαβαν μέρος πέραν των 120 αθλητών από όλα τα Σωματεία και αθλητές στην Κύπρο. Το Σωματείο μας συμμετείχε στον αγώνα με 7 αθλητές του : Κωνσταντίνος Κουσκουλλης Μάριος Λοϊζου Μάριος Λεονιδου Biser Mihaylov Φωκάς Γερμανός Μιχάλης Θεοχαρους και Αντώνης Γιακουμης, σε διάφορες κατηγορίες. Στην κατηγορία Master 1 ο αθλητής μας Μιχάλης Θεοχαρους κατέκτησε την 1η θέση, κατηγορία Master 3 ο αθλητής μας Biser Mixailov κατέκτησε την 2η θέση, CFA 19-39 ο αθλητής μας Φωκάς Γερμανός κατέκτησε την 3η θέση!

Συγχαρητήρια στους αθλητές μας και ευχόμαστε πάντα επιτυχίες. Ευχαριστούμε όλους τους αθλητές που έλαβαν μέρος, όλους τους φίλους που παρεβρέθηκαν στον αγώνα, στους υπεύθυνους των ομάδων για την πιστή εφαρμογή του πρωτοκόλλου, στον Πρόεδρο, αντιπρόεδρο και μέλη της ΚΟ ΠΟ που παρεβρεθηκαν και βοήθησαν για τον αγώνα.Επίσης τον φίλο και πρώην μέλος της Ομοσπονδίας Χάρη Γεωργάκη που είναι πάντα δίπλα μας.

Ευχαριστούμε τις Κοινότητες Βαβατσινιάς Σκαρινου, Λευκαρων και τον αντιδήμαρχο Λευκάρων κο. Ανδρέα Δουκανάρη, την αστυνομία και το νοσοκομείο. Πολλές ευχαριστίες οφείλουμε στους φίλους που βοήθησαν για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους φίλους εθελοντές του Σωματείου που δούλεψαν για την άρτια διοργάνωση του αγώνα Γιώργο Κατσουρη , Κωστας Αντρεου Χαράλαμπο Χαραλάμπους Αντρέα Αναστασίου Χριστό Μαστρου Δεσπω Αναστασίου Αντρέα Ζανη Νικολέτα Αναστασίου και πρόεδρο Σωματείου Τάσο Αναστασίου.

Ευχαριστούμε όσους πρόσφεραν εδέσματα για τον αγώνα.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας που στηρίζουν την καθε προσπάθεια μας!!

Σας ευχαριστουμε!!!