Ελευθερία Ελευθερίου: Tί είπε για τη σχέση της με τον Αντρέα Γεωργίου

Καλεσμένη στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» βρέθηκε η Ελευθερία Ελευθερίου. Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην λάθος εικόνα που έχει δώσει στο παρελθόν προς τα έξω, για τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει στον χώρο αλλά και για την σημερινή της σχέση με τον Αντρέα Γεωργίου.

Πάρα πολλές φορές έδωσα λάθος εικόνα προς τα έξω. και το έχω ακούσει και από φίλους και συνεργάτες.

Δεν θα άλλαζα τίποτα και τις επιλογές μου που δεν ήταν σωστές τις κρατάω γιατί αυτές με οδήγησαν μέχρι εδώ  και φτάνουμε σε μια ηλικία και ξεκινάμε να κάνουμε πράγματα που μας κάνουν εμάς καλά.

Στη δουλειά γενικά πρέπει να υποκύπτεις σε κάποια πράγματα. Δηλαδή αν κάποια στιγμή βρεθείς κάπου που όλα τα φώτα πέφτουν σε έναν καλλιτέχνη συμβιβάζεσαι με κάποια πράγματα χωρίς να έρχεσαι σε κόντρα.  Ο κόσμος δεν ξέρει το παρασκήνιο, το θέμα είναι εσύ ο ίδιος να μην το μεταφέρεις στον κόσμο. Μου έχει τύχει πολλές φορές. Να γίνουν κάποια πράγματα που εσύ δεν έχει προγραμματίσει και σε κάποια πράγματα λες ναι και σε κάποια όχι.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της εκπομπής ο Χάρης Παπαθεοχάρους δεν έχασε την ευκαιρία να αναφερθεί στον Αντρέα Γεωργίου με αφορμή την κοινοποίηση του καινούργιου τραγουδιού της από τον ηθοποιό και παραγωγό στον λογαριασμό του στο Instagram με την ίδια να δηλώνει:

Με τον Αντρέα έχουμε άψογες σχέσεις. Είμαστε πολύ αγαπημένοι.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη της Ελευθερίας Ελευθερίου στο «Με αγάπη Χριστιάνα»:

Πηγή: AlphaNews.live