Kώστας Μιχαήλ: Εξήγγειλε υποψηφιότητά για Αντιδήμαρχος Φρενάρου

Ο Κώστας Μιχαήλ ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για την θέση του Αντιδήμαρχου Φρενάρου

Screenshot 1 3 exclusive, frenaros, Εκλογές, ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, Τοπική Αυτοδιοίκηση

Ο Κώστας Μιχαήλ ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για την θέση του Αντιδήμαρχου Φρενάρου.

Aυτούσια η ανακοίνωση:

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Επικοινωνώ μαζί σας για να ανακοινώσω την ανεξάρτητη υποψηφιότητά μου για τη θέση του Αντιδημάρχου της Κοινότητας μας και μελλοντικού Διαμερίσματος Φρενάρου, του Δήμου Παραλιμνίου – Δερύνειας.
Εφοδιασμένος με τις γνώσεις και εμπειρίες που έχω αποκτήσει, μέσα από τη μακρόχρονη, ενεργό και ανιδιοτελή εμπλοκή μου στα κοινά και την τοπική αυτοδιοίκηση ειδικότερα, επιθυμώ με την στήριξη σας να συνεχίζω να προσφέρω στον τόπο μας.
Πολύτιμο εφόδιο μου, η επαγγελματική μου πορεία και εμπειρία που αποκόμισα από την μέχρι τώρα σταδιοδρομία μου σε κρίσιμες θέσεις στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.
Δηλώνω ξεκάθαρα ότι η διεκδίκηση αυτής της θέσης έχει ως μοναδικό γνώμονα την επιθυμία μου για συνέχιση της ανιδιοτελούς προσφοράς μου προς την Κοινότητα και το νέο Δήμο Παραλιμνίου – Δερύνειας.
Με σεβασμό προς όλους τους δημότες μας, σεμνά και ταπεινά, είμαι αποφασισμένος να εργαστώ με υπομονή και επιμονή, μαζί σας, ώστε η καθημερινότητά μας να γίνει ακόμη καλύτερη.
Στόχος μου, η ομαλή μετεξέλιξη και λειτουργία της Κοινότητας ως μέλος ενός μεγάλου νεοσύστατου Δήμου, στο πλαίσιο του οποίου θα αγωνίζομαι καθημερινά για τη βιώσιμη ανάπτυξη τόσο του δικού μας Διαμερίσματος όσο και του Δήμου μας. Σε αυτή την πορεία, βρίσκομαι και θα εξακολουθώ να βρίσκομαι σε επικοινωνία μαζί σας, για την καταγραφή των προκλήσεων αλλά και των καινοτόμων ιδεών ανάπτυξης και επίλυσης των προβλημάτων. Η εμπειρία μου σε θέσεις που επιβαλλόταν η τεχνοκρατική προσέγγιση, η επικοινωνία με τον κόσμο και η συζήτηση για την ομαλή λύση των θεμάτων αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη, αλλά και οδηγό μου για το μέλλον.
Φίλες και φίλοι,
Η Κοινότητά μας μπορεί να διαδραματίσει ένα σημαντικό ρόλο στο νεοσύστατο Δήμο Παραλιμνίου – Δερύνειας, για το καλό όλων μας.
Διαθέτω τη γνώση, το μεράκι και το πείσμα να καθιερώσω τα δικά σας «θέλω και πιστεύω» ψηλά στις προτεραιότητες του νέου Δήμου. Σας βεβαιώνω ότι θα είμαι συνεχώς μαζί σας, δίπλα στον καθένα και την καθεμία από εσάς, διεκδικώντας το καλό όλων των δημοτών. Ζητώ την στήριξή σας γιατί …
Όλοι μαζί μπορούμε!