Μιχάλης Χατζηγιώρκας: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την αντιδημαρχία Φρενάρου

Εξήγγειλε υποψηφιότητα για αντιδημαρχία Φρενάρου ο Μιχάλης Χατζηγιώρκας

Screenshot 5 1 exclusive, frenaros, Δημοτικές Εκλογές, Εκλογές, Τοπική Αυτοδιοίκηση

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την θέση του Αντιδημάρχου Φρενάρου ο νυν κοινοτάρχης Μιχάλης Χατζηγιώρκας.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Αγαπητοί Δημότες του Φρενάρου,

Για σειρά ετών βρίσκομαι στη πρώτη γραμμή υπηρετώντας από την θέση του Προέδρου του Κοινοτικού μας συμβουλίου. Γνωρίζω από πρώτο χέρι τα προβλήματα και τις δυνατότητες της Κοινότητας μας, η οποία με την μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης εξελίσσεται σε δημοτικό διαμέρισμα του νέου δήμου Παραλιμνίου – Δερύνειας – Φρενάρου – Βρυσούλλων/Αχερίτου. Μία τεράστια πρόκληση για την οποία είναι απαραίτητη η εμπειρία, η ικανότητα και οι συνεργασίες τις οποίες έχω επιτύχει κατά την διάρκεια της θητείας μου.
Με γνώμονα τα πιο πάνω και με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης και του καθήκοντος μου προς όλους εσάς, ανακοινώνω επίσημα την Ανεξάρτητη υποψηφιότητά μου για την θέση του Αντιδημάρχου Φρενάρου.
– Μία θέση η οποία είναι πεδίο δράσης για την υλοποίηση της μεταρρύθμισης και απαιτείται η συνεχής παρουσία και καθημερινή διαχείριση των προκλήσεων για την υλοποίηση της.

– Μία θέση η οποία απαιτεί προσήλωση και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να είναι πάρεργο ή «part time» ασχολία.
Στα 7 χρόνια της θητείας μου εργάστηκα σκληρά αφιερώνοντας όλο τον χρόνο μου στην υλοποίηση του προγράμματος μου. Με προσήλωση και αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όλους τους δημότες του Φρενάρου πετύχαμε πολλά. Με συνετή διαχείριση και συλλογικότητα, έχουμε σήμερα ένα δημοτικό διαμέρισμα με αξιόλογες οικονομικές επιδόσεις, πολιτιστικές πρωτοβουλίες και αξιοζήλευτο επίπεδο διαβίωσης για όλους τους δημότες μας.

Οι εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης δεν αποτελούν πεδίο κομματικών αντιπαραθέσεων. Αυτές είναι οι εκλογές στις οποίες όλοι εσείς οι δημότες του Φρενάρου καλείστε να επιλέξετε τον υποψήφιο που εκφράζει τις προσδοκίες σας και όχι αυτόν που προέκυψε από κομματικές συναλλαγές. Σε όλη μου την θητεία ήμουνα πάντοτε δίπλα σας, με ανοικτή την πόρτα του γραφείου μου στο μέγαρο του Κοινοτικού μας συμβουλίου, παρών σε όλες τις κοινοτικές αποφάσεις.

Σήμερα ζητώ την ψήφο σας για να συνεχίσω ως Αντιδήμαρχος Φρενάρου με όραμα και πρόγραμμα για να συνεχίσουμε μαζί για αναβάθμιση της ποιότητα ζωής μας και να συνεχίσουμε την επιτυχημένη πορεία μας προς την πρόοδο και την ανάπτυξη.
Είμαι ευγνώμων για την υποστήριξη και την ενθάρρυνση που έχω λάβει από εσάς και ανυπομονώ να συζητήσουμε από κοντά τις νέες προκλήσεις και δυνατότητες που δημιουργούνται για την τοπική κοινωνία μας, τα οργανωμένα μας σύνολα, την επιχειρηματική κοινότητα και τους δημότες του Φρενάρου μας.

Σας απευθύνω ανοικτή πρόσκληση για να είστε συνοδοιπόροι σε αυτή την προσπάθεια, πέραν κομματικών συμπαθειών και προτιμήσεων.

Μαζί πετύχαμε πολλά, Μαζί μπορούμε να διεκδικήσουμε περισσότερα,
ΜΑΖΙ ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΡΕΝΑΡΟΣ!

Με εκτίμηση,
Μιχάλης Χατζηγιώρκας
Πρόεδρος ΚΣ Φρενάρου / υποψήφιος Αντιδήμαρχος Φρενάρου