Πρώτη θέση στην Ιταλία για το Γυμνάσιο Κοκκινοχωρίων “Πάνος Ιωάννου”

a 1 Γυμνάσιο Κοκκινοχωρίων, Μαθητές, Παιδεία, Σχολεία, ΣΧΟΛΕΙΟ

Το Γυμνάσιο Κοκκινοχωρίων Πάνου Ιωάννου συμμετέχει στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Erasmus+» 2017-2019, με μια πολυμερή σχολική σύμπραξη με τίτλο « Life and job skills for successful Europeans».

Στη σύμπραξη αυτή συμμετέχουν σχολεία από έξι ευρωπαϊκές χώρες: την Κύπρο, την Ελλάδα, την Ιταλία, την Πορτογαλία, την Ισπανία και την Αυστρία.

Γενικός σκοπός του προγράμματος είναι να μελετηθεί η αναγκαιότητα απόκτησης δεξιοτήτων και η προετοιμασία της νέας γενιάς για επαγγέλματα του μέλλοντος.

Η πρώτη συνάντηση στο πλαίσιο της πολυμερούς αυτής σχολικής σύμπραξης πραγματοποιήθηκε στην Ιταλία στην πόλη Massa, από τις 6 έως τις 10 Νοεμβρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παρουσίαση που έκαναν οι μαθητές του Γυμνασίου Κοκκινοχωρίων Πάνου Ιωάννου απέσπασε θετικότατα σχόλια από όλους τους εταίρους.

Έπειτα από ψηφοφορία, το λογότυπο του σχολείου των Κοκκινοχωρίων κέρδισε την 1η θέση και θα χρησιμοποιηθεί στην ιστοσελίδα του προγράμματος και σε όλα τα έντυπα του προγράμματος αυτή τη διετία 2017-2019.

Για τους μαθητές και καθηγητές του Γυμνασίου Κοκκινοχωρίων, οι οποίοι συμμετείχαν σε αυτή τη ξεχωριστή σχολική σύμπραξη , ήταν ομολογουμένως αξέχαστες οι εμπειρίες που αποκόμισαν, οι οποίες θα τους συνοδεύουν για πάντα στη ζωή τους.

Famagusta.News