Το Φρέναρος τίμησε τη πολύτεκνη μάνα

Σε μια συγκινητική εκδήλωση του Πολιτιστικού Ομίλου του Κοινοτικού Συμβουλίου Φρενάρου τιμήθηκαν οι πολύτεκνες μητέρες

0C128F39 2331 472C ADE5 367CF0CEAB1D exclusive

Σε μια συγκινητική εκδήλωση του Πολιτιστικού Ομίλου του Κοινοτικού Συμβουλίου Φρενάρου, που πραγματοποιήθηκε χθες 22.6.2023 στο Κοινοτικό Μέγαρο Φρενάρου, τιμήθηκαν πολύτεκνες μητέρες.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Κοινοτάρχης Φρενάρου κ. Μιχάλης Χατζηγιώρκας και ο Πρόεδρος της Επαρχιακής Επιτροπής Πολυτέκνων Αμμοχώστου κ. Νίκος Τάσου. Κύρια ομιλήτρια ήταν η Δρ Ειρήνη Χατζηλουκά – Μαυρή, πολύτεκνη μητέρα και Πρώτη Λειτουργός Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας. Την εκδήλωση παρουσίασε ο φιλόλογος Γεώργιος Μουστακάς.

Η βραδιά διανθίστηκε με ευφάνταστους χορούς από τα Τμήματα Χορού του Πολιτιστικού Ομίλου με χοροδιδάσκαλο την κ. Χριστίνα Ιωάννου. Τον διάκοσμο επιμελήθηκε η εκπαιδεύτρια στα Τμήματα Ζωγραφικής του Ομίλου κ. Χριστίνα Βαρνάβα. Αυτή είναι η τρίτη εκδήλωση του Πολιτιστικού Ομίλου, στην οποία τιμήθηκαν πολύτεκνες μητέρες του Φρενάρου χωρίς βέβαια να έχει εξαντληθεί ο κατάλογος. Κατά τον περασμένο αιώνα η Χριστίνα Κιλέ και η Χρυσταλλού Κούσουλου – Πέκα γέννησαν 12 παιδιά, ενώ η Παντελού Κουρρή, η Αγγέλα Πίγγου και η Μαριού Παπανικόλα (Πουλαρού) γέννησαν 11 παιδιά!

FA74029F B2CD 4460 AAE5 1444E3A6B58D exclusive

Επίσης, τιμήθηκαν τέσσερις μεγάλοι χορηγοί για τη διαχρονική προσφορά και στήριξη προς τον Πολιτιστικό Όμιλο: το Κοινοτικό Συμβούλιο Φρενάρου, η Εταιρεία «ΣΑΒΒΑΣ ΧΑΤΖΗΓΙΩΡΚΗΣ & ΥΙΟΙ ΛΤΔ (ΜΥΛΟΙ ΧΑΤΖΗΓΙΩΡΚΗ)», τα Ζαχαροπλαστεία «ΛΙΟΤΑΤΗ LOTIER» και τα Αρτοποιεία «ΘΗΜΩΝΙΑ»