«Γειά σου Τουρκία και Βόρεια Κύπρος!…» το μήνυμα της Paris Hilton!

Cities

Έφτασε στο παράνομο αεροδρόμιο με ιδιωτικό τζετ, ενώ την υποδέχτηκε ο ψευδουπουργός τουρισμού.

Προκλητική και ανιστόρητη και η Paris Hilton! Η πολυδιαφημιζόμενη κάθοδος της στα κατεχόμενα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο.
Η διάσημη τηλεπερσόνα με χιλιάδες followers ανά τον κόσμο, επισκέφθηκε τα κατεχόμενα, σε πολυτελές ξενοδοχείο για να παίξει μουσική στο event των εγκαινίων του.

Cities

Η Paris Hlton φιγουράρει ως dj πια και στο πλαίσιο της περιοδείας της ήρθε και στα κατεχόμενα μετά από πρόσκληση του Limak Cuyprus Delux Hotel όπου έδωσε και συνέντευξη τύπου.

Cities

Έφτασε μετά βαΐων και κλάδων στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου με το ιδιωτικό της αεροπλάνο, όπου την υποδέχθηκε ο «υπουργός Τουρισμού» του ψευδοκράτους Φικρί Ατάογλου, χαρίζοντάς της μάλιστα, ένα κέντημα από μεταξοσκώληκες.

Cities

Με μία ανάρτησή της στα social media, η ξεπεσμένη περσόνα Paris Hilton έγραψε: «Γεια σου Τουρκία και Βόρεια Κύπρος! Δεν μπορώ να περιμένω για να σας δω αύριο στο Platinum Rush πάρτι στο Limak Hotel, αύριο»

https://www.instagram.com/p/BmA9CKHnCo0/?utm_source=ig_web_copy_link

Λίγο αργότερα ξεσήκωσε με την μουσική της όσους πήγαν να την δούν και δεν σταμάτησε να διαφημίζει το ξενοδοχείο και τα κατεχόμενα στους χιλιάδες ακολούθους της στο instagram.

cache 846x3000 Analog medium 373908 744513 682018 1 Cities

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια για τις τρεις ώρες που έπαιξε μουσική ως dj πήρε 110.000 ευρώ.

https://www.instagram.com/p/BmEXprmgUVE/?utm_source=ig_web_copy_link

Δείτε τα βίντεο!

Πηγή: Reporter