Γιάννης Καρούσος: Προτείνει ένα και μοναδικό debate με ανθυποψηφίους του

Καρούσος: "Η πρόταση για ένα και μοναδικό debate αποτελεί θέση αρχής για την προεκλογική περίοδο"

photo 11 exclusive, Γιάννης Καρούσος, Δημοτικές Εκλογές, Δημοτικες Εκλογες 2024

Ένα και μοναδικό debate με τους ανθυποψηφίους του προτείνει ο Υποψήφιος για την Προεδρία του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Αμμοχώστου, Γιάννης Καρούσος:

Αυτούσια η ανακοίνωσή του:

“Πρόταση Καρούσου προς ανθυποψηφίους του για τη διοργάνωση debate στην Αμμόχωστο

Ο υποψήφιος για την Προεδρία του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Αμμοχώστου Γιάννης Καρούσος, αναλαμβάνει πρωτοβουλία για τη διοργάνωση μίας μοναδικής και ουσιαστικής δημόσιας συζήτησης με τους ανθυποψηφίους του.

Στόχος της πρότασης είναι η ενημέρωση των πολιτών για τις θέσεις των υποψηφίων, με τρόπο αποδοτικό, παραγωγικό και με τη δυνατότητα συμμετοχής του κοινού.

Η πρόταση του κυρίου Καρούσου αφορά συγκεκριμένα τη διοργάνωση ενός debate, στην παρουσία όλων των παγκύπριων τηλεοπτικών καναλιών, τοπικών μέσων ενημέρωσης και οργανωμένων συνόλων, ενώ η όλη διαδικασία θα μεταδίδεται διαδικτυακά με live streaming.

Σύμφωνα με τον κ. Καρούσο: “Οι συζητήσεις μεταξύ των υποψηφίων οφείλουν να είναι όσο το δυνατόν πιο αποδοτικές, ουσιαστικές και παραγωγικές, ενώ η συμμετοχή των πολιτών είναι απαραίτητη για να μπορούν να σχηματίσουν άποψη και να λάβουν άμεσες απαντήσεις”.

Παράλληλα ο υποψήφιος τονίζει ότι η διοργάνωση θα πρέπει να λάβει χώρα στην Αμμόχωστο, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους υποψηφίους της επαρχίας να αναλύσουν το όραμα και τις προγραμματικές τους θέσεις.

Τέλος, ο Γιάννης Καρούσος αναφέρει ότι σύντομα θα προχωρήσει στην αποστολή της πρότασης του στους ανθυποψηφίους του και τα ΜΜΕ για τον καθορισμό συνάντησης με τα επιτελεία, ώστε να καταλήξουν σε συμφωνία για τη διαδικασία και τον χρόνο διεξαγωγής του debate.

Ο κ. Καρούσος ελπίζει σε θετική ανταπόκριση από τους ανθυποψηφίους του, τονίζοντας ότι η πρόταση για ένα και μοναδικό debate αποτελεί θέση αρχής για την προεκλογική περίοδο.”