Γιάννης Καρούσος: Υπέβαλε υποψηφιότητα για Πρόεδρος του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Αμμοχώστου

«Με την υποψηφιότητα μου θα διαμορφώσουμε ένα καλύτερο αύριο»

Screenshot 4 3 exclusive, Γιάννης Καρούσος, Δημοτικές Εκλογές, Εκλογες Τοπικης Αυτοδιοικησης, Υποψήφιοι

Υπέβαλε την υποψηφιότητα του για την θέση του Προέδρου του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Αμμοχώστου ο πρώην Υπουργός Μεταφορών ο Γιάννης Καρούσος.

Με την κατάθεση της υποψηφιότητας του, ο Γιάννης Καρούσος θα θέσει στην κρίση των πολιτών της επαρχίας του, το όραμα του για ανάπτυξη και εκσυγχρονισμό της Αμμοχώστου.

Τον Γιάννη Καρούσο προτείνει για Πρόεδρο του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λευκωσίας η Θεοδώρα Κυριάκου από το Φρέναρος, στηρίζει η Σήλια Χατζηχρίστου από την Αγία Νάπα, ενώ η μητέρα του, Ελένη Σταύρου Τσόκκου θα παραστεί ως μάρτυρας.

437583485 974857934203621 6659005678896463070 n exclusive, Γιάννης Καρούσος, Δημοτικές Εκλογές, Εκλογες Τοπικης Αυτοδιοικησης, Υποψήφιοι

Αυτούσια η δήλωση του:

Είναι με ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό που καταθέτω σήμερα την υποψηφιότητα μου για την προεδρία του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Αμμοχώστου, κουβαλώντας μαζί μου ένα όραμα για μια επαρχία που θα ξεχωρίζει ως ο απόλυτος προορισμός για ζωή, εργασία, και ανατροφή των παιδιών μας, καθώς και ως ένας προορισμός που προσελκύει επισκέπτες σε ολόχρονη βάση και επενδυτές.
Σήμερα, με την υπογραφή και τη στήριξη τριών ισχυρών γυναικών – της Θεοδώρας Κυριάκου από το Φρέναρος, της Σήλιας Χατζηχρίστου από την Αγία Νάπα, και της αγαπημένης μητέρας μου, της Ελένης Σταύρου Τσόκκου ως μάρτυρα – αποτίνω φόρο τιμής σε κάθε γυναίκα που δραστηριοποιείται σε κάθε τομέα της κοινωνίας. Απευθύνω ένα συμβολικό μήνυμα σε όλες τις μητέρες, συζύγους, αδελφές, γιαγιάδες, στη σκληρά εργαζόμενη γυναίκα του σήμερα, τη γυναίκα επιχειρηματία, και στις μανάδες που αντιμετωπίζουν μεγαλύτερες προκλήσεις μεγαλώνοντας παιδιά που χρειάζονται την αρωγή της πολιτείας, καθώς ανήκουν σε ομάδες του πληθυσμού που χρήζουν ειδικής φροντίδας. Υπόσχομαι ότι θα είμαι δίπλα τους για να υποστηρίξω τις προσπάθειές τους, καθώς έχω ζήσει τα προβλήματα και τις έννοιες τους. Με την υποψηφιότητα μου θα διαμορφώσουμε ένα καλύτερο αύριο.
Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να δημιουργήσουμε μια επαρχία στην οποία τα παιδιά μας θα θέλουν να ζήσουν και να δημιουργήσουν, χωρίς να νιώθουν ότι στερούνται ευκαιριών. Μια επαρχία όπου η νεολαία μας θα έχει τη δυνατότητα να αναπτύξει τις ικανότητες της και να επιτύχει, χωρίς να νιώθει ότι για να κυνηγήσει τα όνειρα και τους στόχους της, θα πρέπει να φτιάξει βαλίτσες για να τα κατευθυνθεί σε άλλους προορισμούς.
Η εμπειρία μου και οι πορεία μου από τις θέσεις που υπηρέτησα αποτελούν το καλύτερο διαπιστευτήριο για τη δέσμευση μου να προωθήσω το κοινό καλό της επαρχίας μας.
Από τη θέση του δημάρχου έως τη θέση του υπουργού, έχω αφιερώσει τη ζωή μου στην υπηρεσία της χώρας και της επαρχίας μου και τώρα είναι η στιγμή να συνεχίσω αυτήν την αποστολή με ακόμη μεγαλύτερο πάθος.
Άκουσα και συνεχίζω να ακούω τις ιδέες και τις προτάσεις σας, και σε συνδυασμό με τη δική μου οπτική και με όραμα και εμπειρία θα συμβάλλω στη δημιουργία ενός κοινού μέλλοντος για όλους μας. Ακούω, διεκδικώ, και υλοποιώ και γνωρίζω την επαρχία μας από άκρη σε άκρη. Ας ξεκινήσουμε μαζί αυτό το ταξίδι για να μετατρέψουμε την επαρχία μας ως την καλύτερη, για να ζεις να εργάζεσαι και να μεγαλώνεις τα παιδιά σου, ως την καλύτερη για να επισκέπτεσαι και να επενδύεις
Εύχομαι σε όλους ένα καλό , τίμιο και έντιμο προεκλογικό αγώνα στον οποίο θα ανταλλάξουμε οράματα και προτάσεις για τον τόπο μας
Ακούω, Διεκδικώ και υλοποιώ.

438092311 974858330870248 547909673351888810 n exclusive, Γιάννης Καρούσος, Δημοτικές Εκλογές, Εκλογες Τοπικης Αυτοδιοικησης, Υποψήφιοι

438089506 974857924203622 7788498051605097613 n exclusive, Γιάννης Καρούσος, Δημοτικές Εκλογές, Εκλογες Τοπικης Αυτοδιοικησης, Υποψήφιοι