Γιώργος Λυσανδρίδης: Η αναγνώριση στο πρόσωπο του και ο πολιτικός πολιτισμός (ΒΙΝΤΕΟ)

"Αν οι συμπολίτες μου Αμμοχωστιανοί με τιμήσουν με τη ψήφο τους και με εκλέξουν, δίνω μία και μόνο υπόσχεση: να είμαστε παραγωγικοί ακόμη και μέσα από διαφορετικές προσεγγίσεις"

viber image 2021 05 27 12 19 36 Αρθρογραφία Βουλευτικών, Βουλευτικές Εκλογές 2021, Γιώργος Λυσανδρίδης

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τοποθετήθηκε ο υποψήφιος του ΔΗΣΥ στην Αμμόχωστο, Γιώργος Λυσανδρίδης, σχετικά με μία συζήτηση που είχε στην τηλεόραση Digital με τον Βουλευτή του ΑΚΕΛ Νίκο Κέττηρο. 

Στο Βίντεο ο κ. Κέττηρος , στο καταληκτικό του σχόλιο ευχήθηκε καλή επιτυχία στον υποψήφιο του ΔΗΣΥ, αναφέροντας πως ο Γιώργος Λυσανδρίδης είναι ένας άνθρωπος συναινετικός, με λογική και ορθολογισμό, κάτι που βοηθά στο να έρθουν τα καλύτερα αποτελέσματα ακόμα και μέσα από τις διαφωνίες.

Ο κ.Λυσανδρίδης σχετικά προχώρησε στην πιο κάτω ανάρτηση, αναφέροντας πως είναι “Ιδιαίτερη τιμή και ικανοποίηση όταν πολιτικοί “αντίπαλοι” αναφέρονται σε ικανότητες και επικροτούν δημοσίως συμπεριφορές και ενέργειες”, προσθέτοντας μεταξύ άλλων πως “Ο πολιτικός πολιτισμός πρέπει να είναι διάχυτος και είναι αυτά τα νέα ήθη που πρέπει να επικρατήσουν στην πολιτική, διότι η επομένη των εκλογών χρειάζεται συνέργειες για το κοινό καλό”.

Επίσης, υποσχέθηκε πως εαν οι Αμμοχωστιανοί τον τιμήσουν με την ψήφο τους, θα είναι παραγωγικός ακόμη και μέσα από διαφορετικές προσεγγίσεις για το κοινό καλό.

Αυτούσια η ανάρτηση του Γιώργου Λυσανδρίδη και το σχετικό Βίντεο:

Το ήθος, η εντιμότητα και η ειλικρίνεια είναι αρχές που πρέπει να κατακλύζουν την κοινωνία μας.
Ο πολιτικός πολιτισμός πρέπει να είναι διάχυτος και είναι αυτά τα νέα ήθη που πρέπει να επικρατήσουν στην πολιτική, διότι η επομένη των εκλογών χρειάζεται συνέργειες για το κοινό καλό.
Ιδιαίτερη τιμή και ικανοποίηση όταν πολιτικοί “αντίπαλοι” αναφέρονται σε ικανότητες και επικροτούν δημοσίως συμπεριφορές και ενέργειες.
Ευχαριστώ το Βουλευτή του ΑΚΕΛ κ. Κέττηρο για τα καλά του λόγια και αντεύχομαι με τη σειρά μου καλή επανεκλογή.
Αν οι συμπολίτες μου Αμμοχωστιανοί με τιμήσουν με τη ψήφο τους και με εκλέξουν, δίνω μία και μόνο υπόσχεση:
να είμαστε παραγωγικοί ακόμη και μέσα από διαφορετικές προσεγγίσεις.