Γιώργος Λυσανδρίδης: Πρόσφερε τρόφιμα και κολύμπησε στην εκδήλωση για στήριξη του ΚΕΠΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Έλαβε μέρος στην εκδήλωση "Κολυμπώ με τον Ιάκωβο" για στήριξη του ΚΕΠΑ ο υποψήφιος Βουλευτής Αμμοχώστου Γιώργος Λυσανδρίδης - Tο πολιτικό μήνυμα μέσα από την ανάρτηση του

Σχέδιο χωρίς τίτλο 2021 04 27T135126.726 exclusive, Βουλευτικές Εκλογές 2021, Γιώργος Λυσανδρίδης

Ο Γιώργος Λυσανδρίδης, υποψήφιος Βουλευτής στην Αμμόχωστο με τον Δημοκρατικό Συναγερμό, έλαβε μέρος στην φιλανθρωπική εκδήλωση “Κολυμπώ με τον Ιάκωβο” που έγινε την Κυριακή από το Ναυτικό Όμιλο Κωνσταντίας , που στόχο είχε να τιμήσει τη μνήμη του μικρού Ιάκωβου αλλά και να συμβάλει στο υπό ανέγερση Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας του ΚΕΠΑ ‘Άγιος Χριστόφορος”.

Όπως ανέφερε σε ανάρτηση του ο κ. Λυσανδρίδης, “ταξίδεψε” πίσω στο χρόνο, – αφού όπως αναφέρει υπήρξε αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Αμμοχώστου- με αφορμή τη φιλανθρωπική κολυμβητική σκυταλοδρομία εις μνήμην του Ιάκωβου Τρίαρου και την εκστρατεία ενίσχυσης του ΚΕΠΑ ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ.

Παράλληλα, μέσα από την ανάρτηση του, έστειλε πολιτικό μήνυμα :

“Αφιέρωσα 10 λεπτά κολυμπώντας, διαπιστώνοντας για ακόμη μια φορά πως η αποχή από την άθληση φθείρει το σώμα και τη μυϊκή δύναμη. Με τον ίδιο τρόπο η αποχή από τη ψηφοφορία, φθείρει τη δημοκρατία και την ποιότητα των πολιτικών που μας εκπροσωπούν.
Καλώ λοιπόν τους συμπολίτες μου, και ιδιαίτερα τη νέα γενιά των Αμμοχωστιανών, να αφιερώσουν 10 λεπτά για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα και να συμβάλουν με τη σειρά τους σε μια ποιοτικότερη Βουλή”.

Η ανάρτηση του

🏊‍♂️ Την περασμένη Κυριακή, «ταξίδεψα» πίσω στο χρόνο και στις παλιές μου συνήθειες ως πρώην αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Αμμοχώστου.
Αφορμή στάθηκε η φιλανθρωπική κολυμβητική σκυταλοδρομία εις μνήμην του Ιάκωβου Τρίαρου
και η εκστρατεία ενίσχυσης του ΚΕΠΑ ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ.
👉 Αφού επισκέφθηκα πρώτα το ίδρυμα για την παράδοση ποσότητας τροφίμων, ακολούθως μετέβηκα στο Κολυμβητήριο του Ναυτικού Ομίλου Κωνσταντίας στο Παραλίμνι, όπου συμμετείχα στην κολυμβητική σκυταλοδρομία.
🏊‍♂️ Αφιέρωσα 10 λεπτά κολυμπώντας, διαπιστώνοντας για ακόμη μια φορά πως η αποχή από την άθληση φθείρει το σώμα και τη μυϊκή δύναμη.
⚠️ Με τον ίδιο τρόπο η αποχή από τη ψηφοφορία, φθείρει τη δημοκρατία και την ποιότητα των πολιτικών που μας εκπροσωπούν.
▶️ Καλώ λοιπόν τους συμπολίτες μου, και ιδιαίτερα τη νέα γενιά των Αμμοχωστιανών, να αφιερώσουν 10 λεπτά για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα και να συμβάλουν με τη σειρά τους σε μια ποιοτικότερη Βουλή.

Προηγουμένως προχώρησε σε προσφορά τροφίμων στο Κέντρο Προσφοράς και Αγάπης “Άγιος Χριστόφορος”

Η ανάρτηση του:

Κυριακή των Βαΐων σήμερα. Πιστοί στις αρχές του Χριστιανισμού, συνεχίζουμε τη στήριξη σε οικογένειες και ιδρύματα λίγο πριν το Πάσχα.

Η πανδημία έχει πλήξει ειδικότερα την ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου και όσοι μπορούμε, οφείλουμε να συνδράμουμε ο καθένας με τον τρόπο του.

Συγχαρητήρια σε όλα τα ιδρύματα, τις οργανώσεις, τους συνδέσμους και τις επιτροπές που στέκονται δίπλα στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκες.

 

176769303 10102019530249020 4099076286594590834 n exclusive, Βουλευτικές Εκλογές 2021, Γιώργος Λυσανδρίδης

Famagusta.News